Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bakın. Fatura ödeyip iade diye bir şey yok.
Hetzener şöyle çalışıyor.
Diyelim 10nunda makine açtınız kapattınız neyse orada kullanım işliyor. 3cent 5cent neyse artık.
Size bir ödeme günü belirleniyor faturalar kısmında mesela ayın 5i.
Siz ayın 5sine kadar 20 gün boyunca makinayı kullanırsınız veya kullanmazsınız o ücret o gün tahsil ediliyor! Yani bu firma size kullandırıyor ücreti belirlenen fatura gününde çekiyor. Atıyorum 10 15 gün bile hiç para vermeden ön ödeme yapmadan kullanabilirsiniz.

Siz iadeden bahsetmişsiniz o zaten konumuz değil. Kullanırsın faura çıkar ödersin memnun kalmazsan iade istersin o ayrı konu.

Evet dediğim gibi bu firma çok temiz ve iyi niyetli.
Dediğiniz gibi siz ekle sil ekle sil spam algıladı. Aslında makinaları hiç silmeseydiniz yine bişey olmazdı. Yazık olmuş. 3. ayda satış ortaklığı linki filan aktif oluyor.

İyi firma ben kullanıyorum. Çok da memnunum.
Aslında çok ucuz görmüyorum eskiden ucuz görüyordum ama ingilizce site için önermem çünkü site Amerikada yavaş açılacaktır ama Türkçe siteler için kesin öneririm.
Siz cloud kullanıyorsunuz herhalde.Ben sunucudan bahsediyor.Defalarca sunucu sipariş ettim.İşleyiş şöyledir sunucu teslim edilir ve 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade prosedürü işler.Fakat bazı zamanlar fatura önden çıkar ödenmeniz istenilir (Güvenlik önlemi) siz ödersiniz 14 gün dolmadan 13. gün sunucuyu iade ederseniz refund edilir faturanız.Kredi kartınıza iade yaparlar (bu şekilde kaç defa iade aldım) Fakat cloud hesap'da böyle işlemez kullandığın kadar ödersin.Örnek 10 gün kullandınız iptal ettiniz.Ay sonunda size o kadar fatura çıkar ve ödenmeniz ister.