kardeşim oyunda ne yapılmalı biraz bilgi verirmisin
İki seçeneğin var. Görev yapıp altın kasmak. Gelen altınlarla marketten ürün almak ve ekipman edinmen. Bunu seçersen her an görev yapma. Görevler sürekli güncelleniyor. Ortalama 50-100 altın arası görevleri al. Diğerleri değmez. Görev alırken de kalabalık binaların oraya git orda daha fazal görev bulabilirsin.
İkinci seçeneğin de hammadde toplamak. Bunun içinse boş arazileri seç. Şehirden ne kadar uzak o kadar iyi. Seçtiğin boş arazilerde de rent yazısı olsun. O yazı yoksa orada kazım yapamıyorsun.
Bunlar dışında bir birliğe üye olmaya çalışın. 2 tane birlik var ki sizin gelişiminizde büyük etkisi var. Sağ üstte alliance kısmına tıklayınca karşınıza çıkıyor. Bİrliklerde birlik üyelerine özel görev olabiliyor. Kazançları daha fazladır. Ayrıca markette birlik üyelerine özel satılan mallar olabiliyor.
Videosunu buldum buradan da yararlanabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=3G8Sj15UW0E