War,ez olmasa bile nu,lled olma ihtimali yüksek. Ancak "etik" olmamakla birlikte bir ürünü bir kez alıp istediğiniz kadar siteye "orijinal dosyaları" ile yüklemek mümkün. Bu da bir çeşit nul,led sayılır zaten ama adına sözde "gpl" diyende var. Eğer ürün lisans onaylı olarak akvite oluyorsa muhtemelen n,ulled veya w*rez'dir.
Gerçekten Gpl lisanslı olarak dağıtılan ürünlerde var. Tabi neyin ne olduğunu bilmek biraz zor. Şahsen ben sözde gpl (tema yapımcısı tarafından sunulmamış gpl) veya wa,rez veya adına ne diyorsanız, bu tarz kullanımların yalnızca "test" için uygun olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir eklentiyi denemek için 50 dolar 70 dolar gibi rakamlar ödemek sanırım bir çoğumuz için kötü sonuçlanma riski ile karşı karşıya. Bu nedenle deneme için (aktif sitenize kurmamak şartiyla) ben uygundur diyorum.
Ancak müşterinin rızası varsa, n*lled/w*rez eklentinin olası zararı hakkinda bilgi sahibiyse ve kullanmak istiyorsa kurmakta sakınca görmüyorum. Her koşulda, bu tarz eklentilerin veya temaların satısı ve ticari olarak kullanımı "etik" değildir ve forumda da yasaktır. Müşteri sunar, kur derse, uyarırım ve kurarım bu durumda sorumluluk bende değil. Ancak ben bunu satarsam, tavsiye edersem sorumlu olurum.
mantıklı ama bir de şöyle bakalım hızlandırma paketleri 100-250 tl arası değişiyor forumda.çoğu da rocket kullanıyor.
rocket resmi sitesinde ise fiyatı 50 dolar yani 400 küsür tl
şimdi bu adamın resmi sitesinde orijinal ürünü satmasına baltalamak olur. 100 tlye kuruyorlar eklentiyi.