mesuthakanbkt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi 1.5 senedir yürüttüğüm bi ilişkim vardı ve bu ilişkide zaman zaman kavgalar tartışmalar eksik olmadan devam ediyordu.
Son 3 aydır bi çok kez benden ayrılmak istedi ama sevdiğinden eminim sadece ilişkimiz doğru değilmiş bu yüzden ayrılacağını söyledi geçenlerde de yine bi ayrılma kararı aldı ve bu sefer engelledi mesajlaşmalarımız herşey kadar değerli olmasına rağmen sildi fotoğraflarımız vardı hepsini sildi daha bide yetmezmiş gibi benim hesabıma erişimi olduğu için hesabımda beraber ne kadar fotoğrafımız varsa hepsinide sildi.
Bu sefer durum ciddi gibi birleşmemize yardımcı olacak güzel fikirleri olanlar varsa yoksa da sizce yeni yol çizmeme yardımcı olabilen varsa sevinirim gerçekten toparlanamıyorum.
valla reis yanlış anlama ama bırak gitsin. Sürekli ilişkide sana karşı en ufak tartışmada bu ilişki bitti ayrılıyoruz demesi saten ilişkinin büyüsünü öldürür. ve beyninde bitren kalbindede bitirir. seni kaybedicek korkusu olan ve seven bunu söylemez ve yapmaz hassas davranır. o şimdi nasıl olsa bana geri dönüşcek kafasında olduğu iin sürekli sana bunu söylüyordur ve kafasına göre takılıyordur. Benden sana tavsiye geri döneme arama sorma bırak gitsin. senin ruhunla hareket edicek seni üzmeye korkucak daha iyi insalar tanıyacaksın. boşver . giden gitmiştir. salla . ŞAHSİ FİKRİM. çünkü DENENDİ ONAYLANDI hocam