Bence de ayrımcılık olmuş herkes için olmalı
Hocam şiddete sadece bayan uğramaz erkekte uğrayabilir
bence de öyle olmalı
Hocam bunun aşırı basit bir çözümü var diyelim siz yanlış ihbar yaptınız bu suçtur zaten yanlış ve gereksiz ihbarlarda görevli memuru gereksiz yere kullandığıın için ceza yazarlar
Hatta size bir anımı anlatayım bir banka da çalışıyordum zamanında ve şu soygun olunca bir düğme var basarsınız polis gelir ya
Yanlışlıkla kapıyı açma düğmesi sanıp ona basmışım birkaç dakika sonra 2 tane polis arabası geldi bankanın kapısını yumrukluyorlar açın diye bende anlamadım tektim içerde
ne oluyor vs dedim aç polis polis diye bağırdı en son açtım korktum adam burdan soygun ihbarı var dedi bende hayır burda kimse yok dedim
şubeyi aradılar sonra müdür vs geldi baktı ben düğmeye basmışım gereksiz kullanımndan şubeye o zamanın parası 550 YTL kesti.
Müdürde bana fırça attı
Öyle bir anımdın yani gereksiz kullanımı devletin bile işine gelebilir güzel bir ceza uygularsan
Bir uygulama bir cinsiteye göre olması milyonda birdir hocam Regl uygulamasını kullananan erkekte var eşinin dönemini kontrol ettği vs özellikle bebek yapmak istediklerinde vs
Çok çok nadir uygulamalar var bayanlar için günümüzde nerede ise cinsiyetler artık eşitlendi
İyi forumlar herkese arkadaşlar güzel bir hafta sonu olsun herkese