Moriorinvictus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yeni hesap numarası girerken bilgileri girdikten sonra kaydet dediğimde bu uyarıyı veriyor hesaplarım çözüm yolu bilen arkadaşlar var mı bir omuz verseler.
XRadar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bende 2 hesab denedim aynı hata sanırım genel sorun
Wloger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunu yaşayanlar veya çözülenler buradan bildirirse iyi olur.

Sorun devam ediyor
otu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eklenmiyor
Moriorinvictus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hatayı 3-5 gündür araştırıyorum ingilizce forumlarda ve google yardım forumunda anladığım kadarı ile google hesapta bir ************** sezdiğinden dolayı bu hatayı veriyor ve https://support.google.com/pay/conta...t_verification şu linkten account unu onaylattırmanı istiyor. ben denedim bekliyorum cevap gelmesini isterseniz sizlerde deneyebilirsiniz.

Bu problemin olası nedenleri
proxy kullanarak adsense hesabına giriş yapmak
Vpn kullanımı
Sunucu üzerinden adsense hesaplarına giriş yapmak gibi düşünebilirsiniz.
Velhasıl kelam google adsense ye giren kullanıcıların girdikleri pc nin bilgilerine erişemediğinde banka bilgileri için kısmi banlama yapıyor diye düşünüyorum. Kimliğinizi adsense heabınızın ödeme kimliği profilini ve email inizi yukarıda attığım linkten account verification da onaydan geçirtiyor.

Yani şuan ki görüşüm öyle atmasyon mail ile adsense başvurusu yapıp manuel pin doğrulama işini zorlaştırıyor.
slymnoyann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet bende ekleyemiyorum 2 hesabımdan denedim aynı hatayı verdi sorun geneldir inşallah
komanchi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı var bende de. Yeni adsense hesabıydı. 2 aylık
mmcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hata devam ediyor mu ya da çözebilen oldu mu?
muhendis_bahadi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende de aynı hata devam ediyor
leobeey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bendede aynı hata var çözümü yokmu bunun

Arkadaslar ben ekledim bilginiz olsun.