forgive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onAdLoadFailed'de reklam isteği göndermek? Bence iyi kurtarmışsınız. İyi ki Admob bir yaptırım uygulamamış. onAdLoadFailed'de reklam istemek de nedir? Yani Admob'a büyük bir kötülük yapıyorsunuz bunu belirtmiş olayım.

Yani yapmasanız bile öyle görünür. Bu kadar çok istek yapmak risklidir Admob tarafında kaçınmakta yarar var onlar nasıl istiyorlarsa öyle implement etmeniz gerekiyor.

Soruda eksik var. Ayrıca hatalı bir anlatım var. "İsteklere cevap gelmiyor 0 görüntüleme." Görüntülemenin 0 olması ile isteklere cevap gelmemesi aynı şey değil. Böyle olsaydı gösterim oranı diye bir şey olmazdı. Admob panelinden ekran görüntüsü atar mısınız. Sizden istediğim
Admob raporu şu şekilde..

Admob Raporlar -> Tarih aralığı kaldırmadan önceki son 30 gün(yani 90 gün öncesi ile 60 gün öncesi aralığını atmanız gerekiyor anlattığınıza göre)- Uygulamanızı seçin .

Alt'ta boyutlar(yeşil yer) sadece reklam birimi.
Metrikler(mavi yer) kazanç - admob ağı istekleri - eşleşme oranı - eşleşen istekler - gösterim oranı - gösterim sayısı

Bu şekilde bir rapor atarsanız sorunun ne olduğunu söyleyebilirim sanırım. Kodlara da bakmak gerekebilir ayrıca.
Cevap için teşekkürler.
Kodlarla alakalı olmadığını biliyorum. Onun dışında, "İsteklere cevap gelmiyor 0 görüntüleme." Görüntülemenin 0 olması ile isteklere cevap gelmemesi aynı şey değil. demişsiniz. Bundan kasıt Error Message null, Erroe code null döndürmesi.

Onun dışında raporlama (13Mart - 11 Nisan arası) bu tarihlere kadar iyice yavaşladı ve sonra tamamen kesildi zaten. Son 30 gündür kaldırdığım için (ki sorunun onLoadFailed'e tekrar istek atması akabinde loop'a düşmesinden ötürü olduğunu biliyorum. İstekleri sıfırlamak amaç) çok fazla hareket yok.