Genelleme yapmıyorum sadece bana mı denk geliyor diye sordum hatta. sizin buraya kendinizi aklamaya yönelik açıklama yapmanıza gerek yok hocam. Mesele kurumsallık meselesi değil bence. Örneğin bir arkadaş var sitesinden hiç tanıtım yazısı yayınlamamış ve iyi değerlere sahip bu kişiden tanıtım yazısı almak, kurumsal bir firmadan almaktan daha iyi yada daha mı kötü? Kurumsal diye var olan hesaplarıda gördüm SEO çalışmalarında yarısından fazla linkleri toxic. O yüzden kimsenin tavuğuna kış demediğim halde siz kendinizde bu haddi nereden buluyorsunuz ve konuya "öğrenci, ek iş veya ucuza yapanları tercih ettiğiniz durumda bu tip sorunlar çıkabiliyor normal. Buna sitem etmemek lazım.. " gibi bir ifade bırakma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.
Şükür, kimseye kendimizi aklayacak bir durumumuz olmadı. "Neden bu forumda" diye başlarsa bu bir genellemedir. Önce ne olduğunu öğrenelim değil mi? Bence yanlış anladınız.
Muhtemelen sizi buluyor böyle insanlar veya sizi rahatsız etti bu düzeyde. Kurumsallık kavramını kişinin işine verdiği değer ve işin önem ve boyutunu belli etmek amacı ile kullandım.
Xx bir ajans ile çalışıyorsanız, size onlarca ilk defa tanıtım çıkacak site bulur, zamanında alır ve teslim eder.
İlla bunu kişisel yapacağım diyorsanız, ödemeyi yapmadan önce bu hususa dikkat etmesi gerektiğini özellikle vaktinde teslim edilmesini iletin. Buna rağmen geç geliyorsa %100 haklısınızdır.
Lakin her üye olanın ticaret konusu açabildiği bu forumda bazı şeylerin harfiyen saati saatine olmasını beklemeyin. Belki de biz buna alıştık, çünkü sadece bir satıcı değilim bende