Batuhan Ustun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsal bu işi meslek olarak yapan kişiler ile değilde freelancer, öğrenci, ek iş veya ucuza yapanları tercih ettiğiniz durumda bu tip sorunlar çıkabiliyor normal. Buna sitem etmemek lazım..

Yeri geldiğinde bizde geç teslim ettiğimiz oldu, gerek iade olsun gerekse memnun edecek seviyede hediyeler ile her zaman memnun ettik.

Sektör, forum veya hizmet şeklinde genelleme yapmayın. Çalıştığınız kişiler, firmalar aynı zamanda işinizin kalitesini yansıtır. @lovedone;

Tek başıma sabit olarak hizmet verdiğim 7+ kişi mevcut. Tek seferlik yaptığımız çalışmalar hariç. Bazen karıştırdığım atmayı unuttuğum bile oluyor. Şahsi olarak söylüyorum..
Genelleme yapmıyorum sadece bana mı denk geliyor diye sordum hatta. sizin buraya kendinizi aklamaya yönelik açıklama yapmanıza gerek yok hocam. Mesele kurumsallık meselesi değil bence. Örneğin bir arkadaş var sitesinden hiç tanıtım yazısı yayınlamamış ve iyi değerlere sahip bu kişiden tanıtım yazısı almak, kurumsal bir firmadan almaktan daha iyi yada daha mı kötü? Kurumsal diye var olan hesaplarıda gördüm SEO çalışmalarında yarısından fazla linkleri toxic. O yüzden kimsenin tavuğuna kış demediğim halde siz kendinizde bu haddi nereden buluyorsunuz ve konuya "öğrenci, ek iş veya ucuza yapanları tercih ettiğiniz durumda bu tip sorunlar çıkabiliyor normal. Buna sitem etmemek lazım.. " gibi bir ifade bırakma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.