Foruma yaklaşık 1 sene önce kaydoldum ve iyi kötü alım-satım bir ticaret geçmişim oldu. Herkesten yana hakkım helal olsun. Deneyip gözlemlediğim 10 ticaretimden 9 u diye abartmayım yarısından fazlası zamanında teslim edilmiyor. Backlink alıyorum ödeme bilgilerini saniyesinde gönderen arkadaş 2 gün sonra listeyi atıyor. Makale siparişi veriyorum 5 tane kafana göre yaz 2-3 gün sorun değil diyorum: yarına hazır deniliyor ve bilin bakalım kaçıncı gün teslim alıyorum. 5. yada 6. günün şafağında 5.30 da gelmiş. tanıtım yazısı alıyorum gün içerisinde yayınlanacak deniliyor ve ne yazık ki ertesi gün belki yayınlanıyor. Bende mi sıkıntı var acaba?
An itibariyla akşam 9'da verip geceye alırım dediğim işi oturup kendim yapmak zorunda kaldım. Anlaştığımız arkadaş hala dönüş yapmadı
Kurumsal bu işi meslek olarak yapan kişiler ile değilde freelancer, öğrenci, ek iş veya ucuza yapanları tercih ettiğiniz durumda bu tip sorunlar çıkabiliyor normal. Buna sitem etmemek lazım..
Yeri geldiğinde bizde geç teslim ettiğimiz oldu, gerek iade olsun gerekse memnun edecek seviyede hediyeler ile her zaman memnun ettik.
Sektör, forum veya hizmet şeklinde genelleme yapmayın. Çalıştığınız kişiler, firmalar aynı zamanda işinizin kalitesini yansıtır.
@lovedone;
Tek başıma sabit olarak hizmet verdiğim 7+ kişi mevcut. Tek seferlik yaptığımız çalışmalar hariç. Bazen karıştırdığım atmayı unuttuğum bile oluyor. Şahsi olarak söylüyorum..