kadın 1 defa sizi engelleyecek tehlikeli davranışta bulunmuş ama siz defalarca bulunmuşsunuz..
bisikletin orta şeritte ne işi var ? sağ şerit boş olduğu zamanlar bile orta şeridi kullanmışsınız. hatta bir ara sol şeritten araba solluyordunuz. sonrasında en soldan en sağa geçtiniz. devamında kamyonu sollamaya çalıştınız. peki siz bunları yaparken sinyal verdiniz mi ? ya da aynalarınız varmıydı arkanızdan gelen araba olup olmadığını kontrol edebildiniz mi !!!!
iğneyi başkasına batırırken lütfen çuvaldızı da kendinize batırın önce.
1-) Arkam tamamen serbest
2-) Yolun sağ şeridinde full cam kırıkları var ve lastiğimi patlatıyor.
3-) Araç solladığım yerlerde arkam tamamen açık ve yol bomboş. Yani ne kendimi ne de başkasını riske atıyorum.
4-) Jantların akıcılığı bile araçtan daha hızlı yani hiç pedal dahi çevirmesem aracı geçecek güce ulaşıyorum
5-) Kamyonu sollamaya çalışmadım yolun neresinden döneceğime karar vermedim görüş açısı aldım ve arkam tamamen boşken frenleyerek arkasına geçtim. (İsteseydim inanın bana geçerdim)
6-) Yolda görmediğiniz çukurlar olabilir belki bu yüzden sağdan gitmiyorumdur.
7-) Belki rüzgar çoktur ve dönüşlerde dengemi bozuyordur ya da rüzgara karşı direnç uygulamak için bu kadar sürat yapmışımdır, ne dersiniz hocam