benim de her şeyi bilip ticarete dökmemek, internetten para kazanmamak gibi bir durumum vardı allaha şükür 3 aydır adım attığımızdan beri kazanıyoruz
Allah daha çok versin hocam emek ve bilgi her zaman kazandırır.
Ben 15 yaşında ilk internetten para kazanmaya başladım.
16-17 yaşına kadar aylık 1000-2000₺ civarı paralar kazanıyordum.
Çeşitli anket, çiftlik, referans kasma, faucet sistemleri, link kısaltma (paypal- gözüm yaşlı) bu tarz şeylerle gecemi gündüzüme katıp paramı kazanıyordum.
Daha sonra coin işine iyice daldım ve muazzam bir ekibe dahil oldum. Şimdi oturduğum yerden ya da sahaya inerek insanlara tanıtım yaparak staking yöntemiyle aylık 5-15 bin tl civarı para kazanıyorum. Tabi coin işine ilk başladığımda epey zarar ettim ama asla pes etmedim. Şimdi herşey daha güzel. 🙏🏻
Allah daha çok versin bu işlerle uğraştıkça daha çok kazanırsınız. Ki zarar etmeden kar edeni daha görmedim yukarıda anlattığım kendi blogumda ben 3/4 bin tl para vermiştim 1 yılda sadece geri dönüş 200 tl ydi 😊 kısacası kaybetmeden kazanan yoktur diye düşünüyom.
Ben de yaşıyorum öğret de öğret arkadaşım bu işler kolay değil diyorum. Ben de 0 dan bir şeylere başladım her gün kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum bunlar da sanıyor ben oturuyorum 5 dakikada para kazanıyorum
Hepsi öyle bakıyor oturuyorsun para geliyor senin yaptığın hiç bir şey yok sistemi adama öğrettirsen zannediyor oturacak kazanacak benim şuan gerçek hayatta hiç bir işim yok çünkü benim şuan internette para kazanmam aslında ek gelir değil ana gelirim. Yani şuan internetteki işimi sallamasam ben işsiz biri olacam. Ama onlara görede ben hiç bir iş yapmıyom boş geziyom para geliyor 😂