Şu son zamanlarda kimin ağzını açsan internette para kazanmak için bir şeylerle uğraşıyorum diyor. Ama hiç bir bilgileri yok yani tabi ki uğraşarak olur ama neredeyse hiç birinin tek bir bilgisi dahi yok. Ya coin ile ilgili okumuşlar yada blog,youtube gibi sosyal medyalarda para kazanmaya çalışıyolar. Ki bu durumda biz kazandığımızı söyleyince çok basit şeyler olduğunu zannedip bizede öğret diyolar. İnsanlara anlatmaktan yoruldum zor bir şey emek verilmeden öğrenilmez bize kimse öğretmediki yani kendi kendine en küçük şeyden başladık. Tonlarca wordpress sitesi şuana kadar kurdum 😂 ilk internete girdiğimde günlük 100 hiti olan bir blogumda o kadar çok hosting değiştirdim ki site taşıma yeniden kurma gibi şeyleri öğrenmek zorunda kaldım 😂 her ay site taşıyodum 😂 sitede site olsa yani günde max hitim o zaman 150 yi buluyordu yani çok çok uğraşmıştım 1 yılın sonunda adsensem ban yiyince 2/3 ay yıkılmıştım ve topu topu o siteden 200 tl adsense gelirim olmuştu 😂😂 verdikleri aydan sonra kapanmıştı o günden sonra blog yazarak para kazanma umudum kalmadı. Zaten hala blogları açmıyom ama çok emek verdim 😂 o domainime tanımlı en az 4/5 adet tema mevcut her ay tema aldım falan 😂
Kısacası bu işlere merak salmış kişilerin sıfırdan başlaması gerek ve internetten para kazanmak görüldüğü gibi oturarak gelmiyor. Bir gece ben sitemi taşıdım bir hata oldu mesela saat 1 den sabah 10 a kadar temacının lisansı düzeltmesini beklemiştim ve yatmamıştım emek ve bilgi yoksa kazanç yoktur. Ayrıca internette ne kadar değerli dostlarım olduysa öğrettikleri kadar öğrettiler ama deneme yanılma olmadan öğrenemiyon. İnternette en güzel şey deneme yanılma yoluyla ve tonlarca bilgiye bakarak bilmediğin bir şeyide öğrenmen olacaktır 😊