bende senin gibiyim nerdeyse 7/24 bilgisayar başinda geçiriyorum %70 asosyal oldum diyebilirim uyku düzenim iğrenç seviyelerde, örneğin 3 saat sonra tam 24 saat uyumamiş olacağim uykumu düzene sokmak için dayaniyorum nerdeyse 2 aydir gece uykusu nedir unuttum dün karar verdim herşeyi düzene sokacağima dair sende böyle kararlar alabilirsin.
Bendede şöyle bir şeyler oluyordu, durduğum yerde böyle tribe giriyordum ulan ölcez ya, yaşlancaz ya, ulan millet geziyo ben ne haldeyim, ulan kafama sıkıp gidiyim en iyisi vs vs vs böyle bütün olumsuz düşüncelerle boğuşuyordum keşke senin gibi bişeyler görseydim en azinda deliriyorum derdim bendeki daha kötü hal almişti kendimi tutamiyordum, kendime zarar vermekten korkuyordum
Psikoloğa gittim ve düzelmeme sebep olan
ALDİĞİM ÖNLEMLER:
24 saat bilgisayar başindaysan birak bi 1 saat git yan odada biraz spor yap.
Sporunu yaptin mi miss gibisin şuan düşüncen boş, kafan boş sonra üstüne bi duş al hafif soğuk su ile, biraz uzan ve kitap oku.
Balkondan dişariya bak biraz oksijen al.
yeni yeni şeyler keşfet mesela ben piyanoya aşık olmuştum ve hiç anlamazdim.
vs vs vs vs vs böyle bir ton şeyler yapabilirssin
arkadaşlarini ara muhabbet et
PSİKOLOĞUMUN BİR LAFİ VARDİ ÇOK GÜZEL = ANAYOLDASİN VE ARABALAR VIZIR VIZIR GEÇİYOR HANGİ ARABAYİ TAKİP EDEBİLİRSİN GÖZÜNLE EN FAZLA 10 SANİYE EDERSİN SONRA ARABA YOK OLUR YOLUNA GİDER , BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZDE BÖYLEDİR FIRAT DEMİŞTİ BANA KÖTÜ DÜŞÜNCELER HEP BÖYLEDİR ÖNEMLİ OLAN ONA TAKILMA BAŞKA DÜŞÜNCELERE KAYSIN GÖZÜN DÜŞÜNMEKTEN KORKMA SADECE KÖTÜYE TAKILMA DEMİŞTİ
Umarim birazda olsa açmişimdir seni, korkacak birşey yok sadece bunalmışsın biraz