Size gönderme yaptığımın farkındasınızdır umarım. Madem bu konu açıldı, siz kendinizi farklı görüyor musunuz? Elinizde, bu söylediklerinize dair bir kanıt, delil var mı? Bir kaynağınız var mı? Virüsün laboratuvar ortamında yapıldığına dair kanıya nereden vardınız?
Bilmiyorum korona virüs ile ilgili global gündemi ne kadar takip edip yapılan bilimsel ve diğer araştırmacı lara ait programları ne kadar taki pediyorsunuz ama bu benim ortaya attığım bir iddaa değildir hocam. Pandemi dedikleri bu süreç başladığından bu yana yani 1.5 yıldır tüm araştırmacı ve alanında en yetkin bilim insanlarının söylediği ve, gerekçe ve kanıtlarıyla ortaya koyduğu bir durumdur. Benim kendi kafamdan ya da şahsi görüşüme uydurduğum bir teori değildir yani. Ayrıca ben kendimi farklı görmüyorum. Bende sizler gibi bir insanım, nihayetinde ölümlüyüm. Ben yerleşik sistemin bize dayattığı bir takım yaptırımları tüm yönleriyle sorgulayarak bunu her alanda yaparak hayatımı sürdürüyorum. Şimdiye kadar da hiç pişman olmadım. Aşı karşıtıyım evet. Bunu gururla söylüyorum. Bu araştırmacı ve bilim insanlarının aşı yapaydır dediğinde komple teorisi olarak görenler kendilerine yazık ediyorlar diye nacizane fikrimi belirtiyorum. Bilmiyorum sizler şahit oldunuz mu ama ben yaşadığım şehir ve köyümde bizzat şahit oldum. Vaka yok, normalleşme başladı dedikleri yerde bile morglar doluydu cesetleri koyacak yer yoktu. Bir ara internette videolar gezdi, devlet dozerler ile cesetleri gömüyordu binlerce mezar çukurları vardı. Bunlar palavra değil hocam. O mezarlıklardan biriside benim köyümde. Bizim söylediklerimiz palavra ve komple teorisi oluyor varsın olsun. Ama unutmayın ki sizlerin güvenip her dediğini yaptınız o değerli "Yetkili mecralar" sandığınız kadar şeffaf ya da masum değiller. Gerçekleri saklıyorlar.