Günlük yapılan aşı sayısı ; 350 bin
Aşı yapılan yaş grubu sınırı 45 yaş üstü : 29 Milyon 600 bin
Resmi kaynağın paylaştığı aşı yapılan kişi sayısı :40 milyon
11 Milyon eksik var hanfendi , nereye kayboldu bu 11 milyon 2 veride İngiltere resmi kaynaklarından.İkisinden birisi yalan söylüyor !
İngiltere'ye gideceğim için çok sıkı orda ki Türk popülasyonunu takip etmekteyim.
Aşı yapılan grup 45 yaş üstü diye bir durum yok gösterdiğiniz kaynaklar gerçeği yansıtmamaktadır. Sizin kaynağınız ne derseniz benim kaynağım veriler değil direk canlı kaynak orda çalışan arkadaşım var etrafında ki kişiler vurulmuş.
O da yetmiyorsa ben bir örnek atayım siz youtube girip aratın en az 5 örnek bulursunuz.
İngiltere'de yaşayan bir türk youtuber hanım efendi aşı olmuş hemde 1 ay önce
https://www.youtube.com/watch?v=vdtk6kYDeE8 videodan bakabilirisiniz.
Sizin görüşünüze göre 45 yaş altında aşı yoktu? Bu hanımefendi nasıl vuruldu aşıyı bunuda verilerinizle açıklayabilir misiniz? Bu hanımefendi gibi orda 45 yaş altı vurulan bir çok kişi youtubeda var bunlar canlı örnekler. Dip not bu arada hanımefendiye video da ki halinden bakarsanız en fazla 34 yaşında, en azda 28 yaşında diyebiliriz.
Lütfen %100 emin olmadığınız kaynakları paylaşarak insanlara 45 yaş aşı olmadı İngiltere'de demeyin. Tamam kaynak atıyorsunuz, ancak bazı şeyleri direk ordaki yaşayan insanlardan teyit edin ondan sonra belirtin. Çünkü hoş olmuyor. Ben yazılarınızı okuyordum savunduğunuz bir görüş var ona saygım var o belli tezlere dayandırdığınız görüş. Ancak bazı şeyleri örnek verirken gerçeklikten uzağa çıkarsak hoş olmaz.
İddia etmiyoruz resmi sayılar onlar.
Sana mı inanalım İngiltere'nin resmi yayınladığı sayılara mı inanalım?
40 milyon aşı yapıldığını biz iddia etmiyoruz yalnız burada bir yanlış anlaşılma var. Resmi kaynaklarda bu şekilde geçiyor. Ancak 45 yaş altının aşılanmadığını iddia eden sizsiniz. Nereden çıkardınız bunu? Şu an 25 yaş üstüne geçti sıra İngiltere'de.. Kuzey İrlanda'da ise 18 yaş üstüne geçti..
İngiltere'de 45 yaş altı aşı vuruluyor diğer arkadaşın verdiği bilgiler yanlış. Siz onunla karşılıklı konuştuğunuz için sizide alıntılamak istedim. Aşı konusunda siz haklısınız. Böyle şeylerde link atarak resmi veri denilmesinin yanı sıra orayla bağlantı kurulup sormanız orda hükümetin uyguladığı politikayı teyit etmek için bir yol.