Merhabalar arkadaşlar, supericerik.com sitesini hemen hemen herkes biliyordur. Sahibi bu forumda olan bir makale hizmeti veren site. Bu site ile daha önceden basit bir yazı (Standart içerik 200 kelime) için çalıştık ve iyi hizmet veriyorlardı. Basit bir içerik olduğu için SEO kısmına falan pek önem vermemiştim. Şimdi önemli bir konuda önemli bir içerik için çalışmak istiyorum. Uzman içerik olarak 400-500 kelime makale siperisi vereceğim. Daha önceden uzman içerik hizmetini kullananlar memnun kaldı mı? SEO uyumlu makaleler mi? Yani ilgili başlık Google da arandığı zaman üst sıralarda çıkar mı sizce? Cevaplarınızı bekliyorum
SEO uyumlu içerik sizin için neleri çağrıştırıyor? Birkaç tane sipariş verip test etmeniz daha sağlıklı olur. Burada kimsenin olumsuz yorum yapacağını sanmam çünkü yasak

Yanlış anlaşılmasın, kendileri ile bugüne dek hiç çalışmadım ve sipariş verip hizmet almak düşüncesindeyim ama henüz bu konuda yeteri kadar vakit ayıramadım. Test edin ve çıkan sonucu kriterleriniz ile karşılaştırın.