Merhaba

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği veya gördüğü üzere Cloud alımı yapıyorum sınırsız.

Ve piyasanın hep üzerinde ücretle almaya çalışıyorum malum işsizlik vs. amacım azda olsa katkım olsun.

5 6 yıldır bu işlerle uğraşıyorum yüksek miktarın üzerinde alım yapmışımdır çok net yani. r10 Forum dışı ve Yabancılardan alım yapıyorum.

Herkesin ödemesini anında hesaplarına atmışımdır.

Anlamadığım yorulduğum kısım

İnsanlar neden bilmediği şeyleri biliyormuş gibi konuşur çözemedim.

İnsanlar 2 3 tane cloud var alırmısın yazıyor. Alıyorum atıyorum parasını. İş tamam

Başlıyor

Ne yapacaksın ? Nerede kullanacaksın ? Ortak olalım mı ? Ne kadar kazanıyorsun ? Bizim kuzende bu işi yapıyor ? G.tün kalkmış senin. vs vs. Senin tüm sülalenin satın alırım vs vs.

İlk soruyu geçiştirmek için.

Mining yapıyorum diyorum. ( Aslında öyle bir şey yok. Mining cloudlarda yasak zaten. İmkansız yani

2. Dalga başlıyor.

60 70 TL den aldığım clouda 400 500 1000 lira istiyorum alıyorsan bu fiyat diyor. Yok diyorum. Ben mining e bağlıyorum keyfin bilir. Sen bilmem ne kadar kazanıyorsun bana şu kadar veriyorsun bilmem ne yine bi ton laf.

3. Dalga.başlıyor. Bazen bazı arkadaşlar öğrenci oluyor abi sınav ödemem var veya paraya ihtiyacım var diyor. Onlarda fazla fiyata alıyorum.

Mesela: KPSS ücreti yatıracaktı arkadaşın biri allah var o istemedi normal 70 den sattı ben hesabına 300 attım.

Bunu duyan gelmiş ondan 300 biz neden bu alıyorsan son 295 olur vs.

Arkadaşlar neden ticaretine bakmıyor ?

Arkadaşlar neden herkes herşeyi bilmek zorunda ?

Arkadaşlar neden herkes herşeyi sorgulamak zorunda ?

Birşeyler yapmaya çalışıyorum fakat artık beynim kaldırmaz oldu