Herseyden kastin nedir ?
Sivi icecek sokamazsiniz ilaclar icin recete rapor isteniyordu ama bir kac hap icin bir sey demeyebilirler yinede riske atmayin .... yasadisi hic bir seyi getiremezsiniz kapidan girerken net cevaplar vermeniz gerek uzerinizde kesinlikle cash para bulundurmak zorundasiniz bakin CASH diyorum ....
Sosyal medyalarinizda abd ile ilgili paylasimlariniza dikkat ediniz kesinlikle her hangi birinize ac bakayim su faceni instagramini veya herhangi bir social media accountun dedigi zaman polislere hepsini acmak zorundasiniz eger kullaniyorsaniz... vizenizin hic bir onemi yok abd kapisindaki vatandasin insiyatifi sizi iceri alir veya almaz .... milyon dolarin olsun kapidan geri gonderir hic sorry falanda dinlemezler .... son zamanlarda bu ve benzeri durumlar yasaniyor uzerinizde kesinlikle para olmali mecbursunuz ayip olur abarti olur diye dusunmeyin.... sorulara net ve sakin cevap verin karsinizda kaba bir gorevli cikacaktir yuzde 100 ve. Kavga etseniz kesin dayak yersiniz oyle Iri dev insanlar sizi bekliyor olacak saka yapmiyorum bol sans..... baska sormak istediklerin varsa abd giris cikislari hakkindaki son gelismeleri abd devlet makamlarinin sitelerinden bakmalisiniz ornegin yurt disindan new yorka gelirlerde en son asi vurunma zorunlulugu istiyordu ama son durum nedir bilmiyorum