Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Buradaki çoğu kişi benim gibi asosyallik vardır büyük ihtimal. tabi eskiden daha fazlaydım aslında. Mesela ne bir düğüne giderdim ne bir ortamım vardı. Bende birde içine kapanıklık çekingenlik vardı. Bu yüzden 22 yaşına kadar pek güzel yaşamış sayılmam. ondan sonra tabi biraz kafaya takarak düzelme yolunda gittim ama tabi eskiden kalma illa etkiler oluyor. tam aşamıyor insan kendini, eskiye göre biraz sporla falan aştım sayılır. hatta bir asosyallik videosu vardı yorum yapmıştım. oradan bir çocuk sosyal medya hesabımı eklemişti. sonraki hallerimi görünce şaşırmıştı. o halen aynıydı sanırım. aslında dışardan bakınca insanlar sessiz sakin kişilere ezik olarak bakıyorlar, ezmeye çalışıyorlar. okul zamanlarında bunu çok yaşadım. Masada yanındaki arkadaşın kalemini alır geri isteyemezsin. bazen kızlardan teklif gelirdi bu yüzden çoğunu kabul edemezdim. tip olarak şansım olduğunu söyleyebilirim ama her şey tiple olmuyor maalesef. sessiz sakinsin diye arkadaşlık kurmak istemezler. onlarda haklı tabi sıkılabiliyorlar. sende sıkılıyorsun ama işte küçüklükten sanırım aileden uzak köyde yaşadığım için etkisi oldu. bu yüzden aynı şekilde sakin kişilerle arkadaşlığım olurdu. Çok şükür eskisi gibi değilim ama yine de ufak tefek etkileri var tabi. 3 sene kadar biriyle sevgili olmuştum onla birlikte daha fazla aşmıştım. hayata geç başladım diyebilirim. Eksiklik olarak şuan tam olarak bir şeyi anlatamamak. Bir ortamda mesela herhangi bir olayı anlatırken takılırım veya tam olarak hatırlayamam. bazı arkadaşlar var adamlar her ince detayına kadar hatırlar ve anlatır. ama bende öyle değil nedense, hafızam çok iyi değil sanırım. ben genelde kabataslak olarak kısaca anlatır geçerim. Gece gece biraz içimi dökmek istedim arkadaşlar.