Şu yorumdan sonra boşuna konuşmuşsunuz, reis amerikanın oyunlarını anlatmış 😂😂 yahu her şeyi geçtim spritüel ne alaka, asıl onu söylediğin için devamını bile okumaya gerek duymadım ama meraktan okudum. Ben bilimden uzağım ve düşüncelerim şunlar şunlardır diyorsun. Bende 10 yıldır insanlara parapsikoloji öğretiyorum artık inanmasamda sevdikleri için anlatıyorum ama bu nedir agaaa çıkın şu hayal dünyasından artık.
Dostum seninle spritüel tartışacak değilim. Hangi guruplarla, kimlerle nasıl ortamlara bilgi paylaşımı yapıyorsun nasıl bir çevren var bilmiyorum ama sanırım spritüel konularda yeterince bilgi sahibi değilsin. Yazdıklarımı okumuşsun ama bizim camiamızdaki bir takım kimseler gibi kendi tarafına çekmişsin olayı. Ben sana bilimden uzağım ya da bilimi reddediyorum demedim. Yorumumda buna rastlayamassın. Eğer böyle bir şeyi çıkardıysan benim yorumumdan, bence sen hayal dünyasından çık, ve çevrene de spritüel bir bir bilgi verme, insanların karmasını bozma. Yazdıklarıma da darılıp gücenme sakın. Spritüel olarak bir muhabbet etmek istersen yolun düşerse Denizli'ye her zaman beklerim bir çayımı iç.