serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgisayar sektöründeyim 10 senedir ve dediklerinize katılmıyorum hocam : ) dediğim gibi ''Peki esnafın geçimi zorlaştı da esnaftan alışveriş yapan halk bolluk ve ferahlığa mı erişti ? '' bu siteminizi gerekli zamanda gerekli yerde kullanınız belirttim üstteki mesajımda.
Dediklerime katılmıyorsanız bir gün anydesk ile bağlantı yapalım tüm satın alım aşamasından ödem ekranına kadar her şeyi göstereyim nerelerden mal alıyorsunuz bilmiyorum ama Türkiye'nin en büyük distrübütörlerinden birisi ile çalışıyorum ve ödemeler tamamen döviz üzerinden. Ayrıca cümlem gayet gerekli bir yerde söylendi bence. Sonuçta esnaf dükkanı zor çeviriyor bırakın 15 değil 20 kazansın diyorsunuz ama esnaftan da aynı ekonomik kriz içerisinde boğuşan halktan bu para çıkmıyor gibi konuşuyorusunuz. Mesela dükkan işletiyorsanız aylık ne kadar satışınıza fiş veya fatura kesiyorsunuz? Bilgisayar sektöründe bir nebze daha az bu olay ama çoğu esnaf vergi vermemek için 100 kazanıyorsa 10 gösterir bazısı o kadar bile göstermez. Zaten esnafların çok büyük kısmı hakkından fazlasını kazanıyor bu nedenle esnaflar için yaptığınız bırakın kazansınlar serzenişi geçersiz bir serzenişten öteye gitmez benim gözümde.