Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size Journal of the American Medical Association kaynaklı bir link bırakıyorum. Siz bana "resmi kaynak" diye Anadolu Ajansı'nın linkini bırakıyorsunuz.

İnsanları çok ama çok çok yanlış yönlendiriyorsunuz. Ve bir tıp insanı olduğunuzu söylüyorsunuz. Yaptığınız çok ama çok yanlış. Eğer bir tıp kimliğiniz var ise zaten yaptığınız yanlışlığın büyüklüğü çok fazla ileri gidiyor.

Düşüncelerinize elbette saygı duyuyorum. Aşı olmakta/olmamakta özgürsünüz. Herhangi bir anayasal süreç işleme girmediği takdirde buna kimse itiraz edemez. Aşının yan etkileri hakkında, neden olup/neden olmayacağımız gibi konular hakkında elbette tartışabilir, fikir alışverişi yapabiliriz. Ancak yönlendirmeleriniz, verdiğiniz kaynaklar, bilgiler çok yanlış. Bir mesajınız ile 3 mesajınız arasında ki söylediğiniz şeylerin arasında çok büyük farklılıklar var.

Meslektaş sayılırız (grafik tasarım alanından). Ondan dolayı mesajlarınızı görünce inanın dayanamadım. Umarım yazdıklarınızı tekrar düşünür, araştırır ve düzeltme ihtiyacı duyarsınız.

Polemiğe girmek için yazmıyorum bunları. Ama cidden dayanamadım mesajlarınızı okurken. Ondan dolayı ilk ve son mesajımı bırakıyor ve gidiyorum.

İyi kalın.