Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fazla bilginiz yok konu hakkında yazdıklarınızdan onu anlıyorum.Covid akciğer rahatsızlığı değildir , kan pıhtılaşma rahatsızlığıdır.İngiltere hiç bir şekilde maske ,mesafe kuralı uygulamadı.Bunu uygulamayan 6 ülkeden birisidir ki doktor olarak kesinlikle toplumsal bağışıklık kazanılması için bu yöntemin doğru olduğunu düşünüyorum.İngiltere'de genel aşılanma oranı nüfusun %4'ü , İsrail de ise 70 yıllık ülke tarihinin en yüksek ölüm oranına ulaştı aşılardan sonra.Çok büyük tepki aldı bu ölüm sayısı (2,700) , Netanyahu geleceğini garanti altına almak ve tepkilerden protestolardan kaçmak için Filistin'e saldırdı.

Rica ediyorum bilginizin olmadığı konular hakkında , önce araştırın Tez/Antitez sentez yapın.Verdiğiniz doğru olmayan bilgileri doğru gibi kabul edebilecek bir sürü insanın geleceğini etkileyeceğinin farkındasınızdır umarım.Bize ne ilaç fayda sağlar nede aşı , bizi bu tarz mikroplara karşı koruyacak tek şey bağışıklık sistemimizdir.Hastalığa yakalanıp atlatan kişi/kişilerin hiç bir takviye almasına gerek yoktur.Vücut gerekli antikoru üretmiştir.Bize/size aşı diye sattıkları şey aşı değildir.Zayıflatılmış virüs veya antikoru infüzyon yolu ile damar yolu ile alma yönteminin adıdır "Aşı" , burdan yola çıkarak mRNA (Mesenger RNA) yani DNA da herhangi bir baz dizilimi kesmesinin önü açılacak.

Anlayacağınız dilde "İnsan DNA'sının hacklenmesinin önü açılacaktır."
İlaveten şayet tıp doktoru iseniz de, diplomanıza rağmen ya şu anda var olan aşıların nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz ya da Türkçe'de kendinizi ifade etme ile ilgili bir sıkıntınız var. Her iki durumda da yanlış yönlendirmede bulunmuş oluyorsunuz. Evet dediğiniz gibi mRNA aşıları ne zayıflatılmış virüstür ne de antikoru damar yolu ile alma yöntemidir. Antikoru damar yolu ile almanın adı Konvelasan Plazma Tedavisidir zira ama mRNA aşılar, vücuda antikor oluşturması için talimatlar göndererek çalışır. Tam çalışma prensibini en basit şekliyle anlatan resmi bir site olarak da buraya bakabilir merak eden arkadaşlar.. İşi bu kadar karmaşık hale getirmenin ne manası var sade vatandaş için.. Ayrıca, virüs ile enfekte olma yolu ile bağışıklık ve aşı ile bağışıklık arasında çok ciddi farklar olduğunu gösteren onlarca çalışma mevcut. İlgilenen arkadaşlarla ayrıca paylaşabilirim.

Yazınızın başında bir diğer iddianıza gelince; ben tekrar tekrar okudum yazdıklarınızı ama yanlış mı okuyorum diye bakıyorum hala..İngiltere'de genel aşılanma nüfusun %4 ü mü dediniz yoksa yanlış mı yazdınız yoksa ben yanlış mı algılıyorum okuduğumu? Yoksa matematik bilgim çok mu zayıf?
Bugün itibariyle, totalde 58 milyon nüfuslu İngiltere'de ilk dozu olmuş 40 milyon, her iki dozu da olmuş 28 milyon kişi mevcut.

Bu veriler de resmen şurada mevcut..

58.000.000 kişinin 28.000.0000 u %4'e mi tekabül ediyor?