Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhabalar.
Hepiniz görmüşsünüzdür. Doğum günü olan üyelere 1 günlük platin üyelik veriliyor. Üye de teşekkür amaçlı teşekkürüm var kategorisinde konu açıyor. Ve başlık ne oluyor?
Doğru bildiniz "Teşekkürler r10" Teşekkürler Rokito" gibi başlıklar oluyor. Bu konuları birden fazla kez görmüşsünüzdür. Ve içeride ne olduğunu biliyorsunuz. Ancak neden her defasında konuya girmeden edemiyorsunuz? Cevabı basit;
Bu konuyu gördüğümüzde içeride sıra dışı bir şey olduğunu zannederiz ve bu heyecan hissi beynimizde ki aksiyonu tetikler. Yani konunun içeriğini bilsek bile içeriği girme ve ne olduğunu öğrenme ihtiyacı duyarız. Aynı durum başka şeyler içinde geçerli örneğin diş macunu ile telefon çatlaklarını gidermek gibi.
Bir daha böyle bir durum olduğunda yapmanız gereken basit. Kafaya takmamak. Eğer çok merak ediyorsanız fare ile konunun üzerine gelin. Ve Teşekkürler Rokito gibi bir yazı görürseniz zaten durumu anlarsınız. Kim bilir belki bir gün sende bu konuyu açarsın.
Not: Konuyu yanlış yere açtıysam lütfen konu doğru yere taşınsın.