Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vücut bütünlüğü anayasal haktır , kendi iradeniz dışında kimse müdahale edemez.Anasayasal haklarınızı bilirseniz , içiniz rahat olur.Geçen sene başında hastalara yazılan "Hidroksiklorikin veya Sıtma İlacı" eleştirdim diye , sosyal medya da beni eleştiren arkadaşların sözlerini unutmuyorum.Bu ilaç Heyet raporu ile yazılıyor , Başhekim ve alanında uzman 5 hekim toplam 6 hekimin onayı ile yapılıyor.Nasıl olduysa bu ilacı , bahsettiğim hususlar göz ardı edilerek herkese yazdılar.Yanlışa yanlış dediğimiz için çoğu insan tarafından eleştirildim.İki hafta önce bana bu yorumları yapanlar , gerek yazarak gerek arayarak özür dilediler.Çünkü Sağlık bakanlığı bu ilaçları tedavi sürecinden kaldırdı.Olan o ilacı alıp tedavi sürecinde gerek vefat eden , gerekse ilerde ciddi sıkıntı cekecek kişilere oldu.

Aşı için yaptığım yorumlar , aldığım eğitimlerin konu üzerinde değerlendirme süreci ile vardığım kanıdır.
Kimse vücut bütünlüğümüze müdahale edemez ancak buna zorlar. Mesela aşı olmayan dışarı çıkamaz, restorana giremez vb. gibi. İnşallah böyle birşey olmaz.

Son bir soru sorup vaktinizi almayacagim.

Ben 3 hafta önce biontech asi oldum. Simdi dna'm hackalndi mi? Kabaca ilerideki salginlarda basima gelecek senaryoyu ozetleyebilir misiniz?

Bir de tv ye cikan bilim kurulu hocalari, mehmet ceylan felan bunlarin soyledikleri bu sureci kamufle etme cabasi midir, bu konu hakkinda birsey soyler misiniz?