MrtbtL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceki postta doktorum demişsinizde, sağlıkçıların aşı olduğunu bildiğim için sordum. Peki devlet zorunlu tutarsa ki sağlık karnesinden bahsediliyor, yine aşı olmayacak mısınız?
Vücut bütünlüğü anayasal haktır , kendi iradeniz dışında kimse müdahale edemez.Anasayasal haklarınızı bilirseniz , içiniz rahat olur.Geçen sene başında hastalara yazılan "Hidroksiklorikin veya Sıtma İlacı" eleştirdim diye , sosyal medya da beni eleştiren arkadaşların sözlerini unutmuyorum.Bu ilaç Heyet raporu ile yazılıyor , Başhekim ve alanında uzman 5 hekim toplam 6 hekimin onayı ile yapılıyor.Nasıl olduysa bu ilacı , bahsettiğim hususlar göz ardı edilerek herkese yazdılar.Yanlışa yanlış dediğimiz için çoğu insan tarafından eleştirildim.İki hafta önce bana bu yorumları yapanlar , gerek yazarak gerek arayarak özür dilediler.Çünkü Sağlık bakanlığı bu ilaçları tedavi sürecinden kaldırdı.Olan o ilacı alıp tedavi sürecinde gerek vefat eden , gerekse ilerde ciddi sıkıntı cekecek kişilere oldu.

Aşı için yaptığım yorumlar , aldığım eğitimlerin konu üzerinde değerlendirme süreci ile vardığım kanıdır.