Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fazla bilginiz yok konu hakkında yazdıklarınızdan onu anlıyorum.Covid akciğer rahatsızlığı değildir , kan pıhtılaşma rahatsızlığıdır.İngiltere hiç bir şekilde maske ,mesafe kuralı uygulamadı.Bunu uygulamayan 6 ülkeden birisidir ki doktor olarak kesinlikle toplumsal bağışıklık kazanılması için bu yöntemin doğru olduğunu düşünüyorum.İngiltere'de genel aşılanma oranı nüfusun %4'ü , İsrail de ise 70 yıllık ülke tarihinin en yüksek ölüm oranına ulaştı aşılardan sonra.Çok büyük tepki aldı bu ölüm sayısı (2,700) , Netanyahu geleceğini garanti altına almak ve tepkilerden protestolardan kaçmak için Filistin'e saldırdı.

Rica ediyorum bilginizin olmadığı konular hakkında , önce araştırın Tez/Antitez sentez yapın.Verdiğiniz doğru olmayan bilgileri doğru gibi kabul edebilecek bir sürü insanın geleceğini etkileyeceğinin farkındasınızdır umarım.Bize ne ilaç fayda sağlar nede aşı , bizi bu tarz mikroplara karşı koruyacak tek şey bağışıklık sistemimizdir.Hastalığa yakalanıp atlatan kişi/kişilerin hiç bir takviye almasına gerek yoktur.Vücut gerekli antikoru üretmiştir.Bize/size aşı diye sattıkları şey aşı değildir.Zayıflatılmış virüs veya antikoru infüzyon yolu ile damar yolu ile alma yönteminin adıdır "Aşı" , burdan yola çıkarak mRNA (Mesenger RNA) yani DNA da herhangi bir baz dizilimi kesmesinin önü açılacak.

Anlayacağınız dilde "İnsan DNA'sının hacklenmesinin önü açılacaktır."

İngiltere Nüfusunun %60'ını aşılamış mıydı ?

Benim sizin kadar tıbbi birikimim yok ama siz de bir doktor olarak bence çok yüzeysel ve teorilere kapılmış bir şekilde konuşuyorsunuz.
İnsan DNA'sını Hacklemek isteseler bir aşıya mı ümit bağlarlardı bunu yapmanın yüzlerce yolu yok mu ? madem insanlığın DNA'sını değiştirecek üstün zekalı insanlar var bunu düşünmeleri gerekirdi sanki
ayrıca böyle bir virüsü yayalım Dünya ekonomilerini çökeltilim ve insanları aşı olmaya mı ikna edelim demişler ? bu mantıklı mı yani.

"Bize ne ilaç fayda sağlar nede aşı " demişsiniz ama benim örneklerimi verdiğim ülkeler bu düşüncenizi çürütmüyor mu ? adamlarda virüs'den ölüm sayısı nerdeyse bitmiş durumda.
"bizi bu tarz mikroplara karşı koruyacak tek şey bağışıklık sistemimizdir" demişsiniz doğru o zaman antibiyotik içerek bu mikroptan kurtulmamız gerekmez miydi ama "Covid-19 bir viral enfeksiyondur. Yani etkeni virüslerdir. Virüslerin tedavisinde kesinlikle antibiyotikler" işe yaramaz. gibi bir kaynak buldum hızlı bir google'a sorarak.

Bu yazdıklarım basit bir vatandaş olarak yazdığım şeyler %100 doğruluğunu kanıtlayamam ama akıl ve mantığımı kullandığımda ben bu yolu tercih ediyor, ailemdeki ve Dünyada aşı olan çoğu insanla aynı bakış açısını mantıklı görerek aşı olacağım günü sabırla bekliyorum sizin fikrinize de saygı duyuyorum sonuç olarak bu aşı konusunda bir dayatma yok ortada herkes özgür.