Adwords , facebook gibi hertürlü platformda reklam çıkarak online olacak şekilde sizce herkese hitap eden ne satabilirim ?
Hedef ülkem amerika birleşik devletleri
onaylı stripe hesabım mevcut paypal ödeme vbde mevcut yani ödeme alma konusunda problem yok ama satıcak güzel bir ürün bulma konusunda problem yaşıyorum.
kargoyla vb uğraşmayacağım online bir ürün olmalı fikri olan varmı acaba ?
Sizin istediğiniz sektörün adı dropshipping olarak geçiyor. Satılacak ürün diye aslında net bir şey yoktur. Şayet pazarlamasını yapabilirseniz bir maşrapayı bile satabilirsiniz

Amaç marka olmaktan geçiyor. Öncelikle ne satacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Bunun için düşünerek " ya ne satayım " demekle olmaz. Rakip analizi yapmanız gerekiyor. Bu sistemin adına dropshipping dedim. Buradan bile rakip analizi yapmaya başlayarak insanların şu an neler sattığını öğrenebilirsiniz. Mesela şöyle bir arama rakip analizi yapma konusunda bir kapıyı aralayacaktır.
https://www.youtube.com/results?sear...pping+products
Reklam verme konusu ise başlı başına ayrı bir iş. Yani facebook reklamı açayım basayım parayı demekle maalesef satış yapamıyorsunuz. Reklam istatistiklerini okumanız ve buna göre hamleler yapmanız gerekiyor. Bunları diyorum zoru gösterip sizi yıldırmak niyetli değilim. Zaten yapmak istiyorsanız bir şekilde yaparsınız ama sakın birileri size bir şey söylemiyor ya da ne yapmanız gerektiğini göstermiyor diye işi bırakmayın. Yani "
internet üzerinden amerikaya sizce ne satabilirim ?" diye kalmasın. Üstüne katarak ilerleyin. Ben size ilk gösteriyi yaptığımı düşünüyorum.

Bundan sonra ki başarınız yoğun bir araştırma ve odaklanmaya bağlı olarak değişecektir.
Başarınıza..