Merhaba,
Sitem değil ama, uzun yıllardır takip ettiğim bir blog vardı, uzun zamandır blog okuma işlerini bırakmıştım ama bugün girip bakayım dedim, arkadaş daha önce davalıktı yazdığı blog yazısından dolayı, daha doğrusu özgür bir şekilde kendini ifade etmişti, yani kendi blogu ve kendi görüşlerini ifade etmişti fakat davalardan dolayı itibarı iyice sarsılmış vs bırakmıştı uzun zamandır yazmayı. Bugün girip baktım sitesine, yazmaktan ve ifade etmekten çekingenliğini dile getirmiş son yazısında. Ufakta olsa sitem etmiş çok ve çok haklı bularak.
Değinmek istediğim nokta (siyasiye biraz giriyor biraz girmiyor ama) ben 10 sene önce blogumda yazdığım gelecek için ve kaygılanmamı tetikleyecek bir yazı yüzünden neden beni bu avukatlar, yüksek mertebedeki arkadaşlar küstürüyor ki. Bu kadar basit olmamalı böyle şeyler, yazdığım şeylerden ben sorumluyum o hepimizin bildiği bir şey ama, yazdığım ve eleştirdiğim bir şey için peşime 10'larca avukat takmak çok saçma geliyor bana. Haa haddimi aşmayacak şekilde sadece ve sadece yanlışları vurgulayarak yazdıklarımı kast ediyorum.
Eleştiri yapmak kişiyi alçaltmaz, onu daha fazla motive eder, yanlışını gösterir.
Daha önce Coşkun Bey'e fazla sitemkar konularım olmuştur benim, o da cevabını nezaket içerisinde verip, cevabımı almamı sağlamıştı.
Bu ülkeyi hepimiz seviyoruz, hepimiz birbirimizin değerini bilmemiz gerekiyor. Zaman gidiyor, maalesef geri de gelmiyor... Dünya malı dünyada.
Ufak bir dert yazısıdır. Ah ah, nerede o okuduğum eski yazılar...
Sevgiler.