SEBTURKA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Ankarada şimdilik 3-4 günlük kalacağım bir yere ihtiyacım var. Günlük evlere baktığım zaman 150 TL ücret çıkartıyorlar.
Ankara hakkında bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba?
Maksimum günlük 50 TL verebileceğim bir yerde kalmam gerekiyor.

Günlük kiralık ev,
Pansiyon,
Ev arkadaşlığı vb. konularda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

Normalde Ankara'da yaşıyorum fakat evde tartışma çıktı ve evden çıktım bir sinir ile ve eve dönmek istemiyorum 4-5 gün. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bu mesajı dışarıdan yazıyorum.
50 TL'ye kalabileceğin tek yer UlusRüzgarlı Sokak pansiyonları, cadde üzerindeki 4-5 yıldızlı oteller mevcut Turist hotel, sergah vb. (çankırı caddesi vs.) oralarda 50 TL'ye bulamazsın. Daha aşağılara (Dışkapı taraflarına) inmeyin.

Rüzgarlı sokakta bulunan pansiyon tarzı yerler üst düzey temizlikte olmaz. Oralarda genel de kalan kesim günü birlik, saatlik vb. herkesin tahmin edebileceği türden kalanlar. 3-4 günlük 50 TL'ye ancak buralarda kalabilrsin.

İlanlarda vs. Kızılay tarafında göreceğin 50-75-100 TL tarzı yerler kalacağın süreyi öğrendiğinde zaten vermeyecektir. Adamlar o rakamları 30 dk-60 dk malum işlere seri verdiklerinden.