Merhaba öncelikle R10 yetkililerine belirteyim bu siyasi bir konu değildir bir vatandaş olarak bugün yaşadığım daha doğrusu devletimizin bana yaşattığı olumsuzlukları dile getirmek istiyorum.
Bugün öğlen saatlerinde minibüse bindim.Binmeden önce çok tuvaletim vardı yapacak yer bulamamıştım.İneceğim yerde İBB nin tuvaletleri vardı orada yaparım diye düşündüm baya sıkmıştım kendimi.15 dk sonra klimalar vs. de çalışmadığından ve çok kalabalık olduğundan kaynaklı gerek bayılmışım minibüste.Kalktığımda çevremde insanlar yardım ediyordu su veriyor,kolonya veriyordu.Kalkıp oturdum koltuğa tekrar bayılmışım bu sefer son durağa gelmiştik çoğu kişi inmiş 3 adet hanımefendi inmemişti benimle ilgileniyorlardı.Ayıptır söylemesi baygınlık anında üstüme tuvaletimi yapmışım.Birisi hemşireymiş.Çok yardımları oldu sağolsunlar yarım saat hep başımda durdular ambulans gelene kadar.Ambulans geldi tansiyon,şeker vs baktılar kalkacak halim yoktu hastaneye götürdüler.
Bakırköy Sadi Konuk hastanesine gittik.İçeri soktular beni ilk defa böyle bir olay yaşadım bu arada.Ayakta olduğum için yeşil alana alacaklarmış.Sıra numarası verdiler önümde 110 kişi vardı.Benim ayakta duracak halim yok üstüm zaten batmış durumda otur sırayı bekle dediler 100 kişi var sıra bekleme yerinde en az.Korona vs. artık umrumda değil duracak halim yok.Ailem geldi özel hastaneye gidelim dedim gittik.
60TL ye muayene oluyordum normalde annemin sigortası üzerinden ocak ayında şahıs şirketi açtım ve bağkurlu oldum.Fakat gittiğimde bağkur gözkmedi 330TL muayene ücreti çıktı.Ödedim ekstra testler vs. 1500TL para ödedim.Muhasebeci ile görüştüm.Eve vergi memurları hala gelmemişlerdi 6 ay olmasına rağmen.Kendisi de defalarca ikaz etmiş ama onlar gelmediği için bağkurum başlamamış.
Gün sonunda sağlık konusunda bir sorunum olmadığını öğrendim Allah'a şükür.Testlerim vs iyi çıktı.Ama ilk defa ambulanslık bir durumum oldu yaşadığım bu durum açıkçası beni korkutmaya yetti her zaman kenarımda özel hastane için para bulundurma kararı aldım.Ekstra olarak vergi memurları sağolsun normalde 300TL gibi bir miktar çıkacaksa cebimden 1500TL çıktı.Devletimizin farklı kollarından farklı mağduriyetler yaşadım bugün özellikle sağlık sistemimizi öve öve bitiremeyen kişilerin ne kadar yanıldığını bugün anladım.