Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin arkadaşlar içimi dökmeye başlıyorum.
2 arkadaş beraber tatile heveslendik dedik ki tatil yapalım yaklasik her birimiz 750 tl falan geltirdik
Toplam 1.500 tl civari bi paramiz var dedik ki alanyaya gidelim internetten hizica apart aradık 3 4 tane yere sordum tatil yerlerimiz doldur gibi cevaplar aldım, ve sonunda bir yer buldum geceliği 200 tl vaat ettikleri sıcak su, ateş, klima, havuz, temiz oda, televizyon, çamaşır makinesi, mini buz dolabı, en önemlisi havuz benim için.
Neyse heveslendik gittik aparta 250 tl normalde 200 tl olurmu dedik olur dediler gel dediler
İlk başta aparta girdik bize başka oda verdiler küçük balkonlu falan baktik boyle iyi dedik aşşagı indik sözleşmeyi imzaladık parayı da nakit verdik.
Sonra dedim ki bura fotoğraf da gördüğümüzden çok alakasız bi daha kontrol ettim bize düşük ücretli kuytu köşede bi oda vermişler hemen indim resepsiyona biz burayi istememistik fotoğraftaki ile uyuşmuyor dedim ve fotoğrafi gosterdim nası ya falan yaptı bi afalladı sonra fotoğraftaki odaya aldı bizi.
Bu sefer odada 1 ton eksik cıkmaya başladı, balkon günlük temizleniyo dedi kuş pisliği dolu ayda 1 falan temizleniyor olmalı, televizyon var çalışmıyor
Sinyal yok diyor biz giderken anca düzelttiler internet verceklerdi internetin faturasını ödememişler tuvaletin kapısı kapanmıyor duş alcaz su ılık ve soğuk arasında çalışıyor tuvalet desen sifonu çekince uçak kalkıyor gibi ses geliyor abartmıyorum, klima var ama yatak odasına koymuşlar varlığı ve yokluğu bir, saç kurutma mainesi var 20 saniye çalışıyor sonra otomatik kapanıyor, balkonun kapısı sökük, pencereler sorunlu perdeleri takmamislar bazı perdeleri mobilyalar leş yatak biraz düzgündü mobilyalara nazaran çamaşır makinesi çalısmıyor tüp istedik sitede yaziyor tüp sağlanır diye, bize boş tüp verdiler gidin doldurun dediler, doldurmadık geldik bizim ateşe ihtiyacımız var diyip zorla aldık dolu bi tüp burda tüm hata bende gitmeden google yorumlarina bakmam apartı araştırmam gerekirdi
En önemli ve hassas olduğum nokta ise havuzu daha doldurmamislar biz havuzlu diye o kadar para verdik yani rezil bi durumdu zaten az para ile gittik gittiğimize de pişman olduk 40 tl den fazla etmez apartları 200 tl almaya utanmıyorlar googleden 1 yıldız attım belki benden zeki birileri bakar da gitmez diye bu da bana ders olsun.
size de içimi dökmek istedim yazım yanlislari icin kusura bakmayın telefondan yazdım