Bunun replikası var, merdivenaltı üretimi var, kaçak ürünü var. Var oğlu var.
Binlerce liralık sürekli toplu alımı yapan var.
Öyle bir şey ki pastanın üstündeki krem şantiye parmak bile dokundurtmuyorlar.
1000 ziyaretçiye ne kadar satış yaparım, ne kadar kar kalır gibi soruların cevabını 40 yıllık esnaf veremez. Siz iyi bir planlamanızı yaparsınız bütçeniz sağlamdır girersiniz denersiniz. Aksi durumda sıkıntılı ve bir işi para kazanmak için yapıyorsanız o işte başarısız olma ihtimaliniz çok yüksek. Bir iş yaparken sevdiğiniz işi yapmayı deneyin daha güzel kazanırsınız.
Hocam şöyle birşey söyleyim. Yıllardır artık işçi olarak çalışmaktan bıktım. Artık kendi işimi kurup hem kazanmak istiyorum hemde kimsenin emri altında olmadan çalışmak istiyorum. Her insan bu tür işlere hem para kazanmak hemde rahatlılığı açısından girer. Benim aklımda ilk başta tekel açmak vardı lakin internet üzerinden de birşeyler kaszanayım mantığı ile yürüdüğüm için bu yolu seçtim. Şöyle söyleyim şuanda hiç bir gelirim yok sermayem yok. Bankaların vereceği kredi ile bu riski göze aldım. 100 bin lira kredi çekip bir iş kurma niyetindeyim. Dükkanı açacağım yer 10.000 nüfuslu dükkan kiraları da bi hayli makul. Bizim burada alkol tüketimi epeyce var yalnız 5 tane tekel var. Ne yapmamı önerirsiniz?