Ne alaka abi aleyna tilki izlemek için acuna para mı vereyim abone olup

Soruyorum merak ettim sadece abone olan izleyen var mı diye
Hocam şu yazdıklarınız da samimi misiniz ?
1- Exxen aktif olduğunda sitedeki kullanım koşulları blutv'nin kopyasıydı.
https://www.instagram.com/reel/CJnm3...d=khs64yyysx9i
2- Açıldığı zaman sitede aboneliği iptal et seçeneği yoktu.
3- Alternatifi olacağı söylenen çoğu dijital platformlar televizyonda izlenebilirken exxen'de ise bilgisayarı hdmi kablosuyla televizyona bağlayıp izliyorsunuz.
4- Sırf yerel olacağız ayağına yapılan yapımların çoğu ellerinde patladı. Gördüğüm kadarıyla exxen kullanıcıların %80'i sadece konuşanlar için izliyor.
5- Fiyatlandırma politikası ve Reklamlar. 9,90 aldığınız üyelik ile reklam(!) izletiyor. Reklam izletecek bir platform olacaksa neden bunu ücretli yapıyorsun ki
Yani acun ılıcalının bu projeye yaptığı yatırım sadece programlarla kaldıysa zaten o işin tutma ihtimali yok. Kızı istedi diye sihirli Annem'i tekrar çekmek gibi bir yatırımı proje'nin altyapısını yatırsaydı büyük ihtimalle başlangıcından itibaren hayal kırıklığı yaratmazdı. Türkiye'de dijital platform konusunda bana göre en sağlam atılımı yapan Aydın Doğan Yalçındağ olmuştur.
Evet Hocam Gayet samimiyim olaya - + ları ile bakarsak aşağıda yorumlarımı yazdım kullanmadım hiç bu arada ama bir yatırım var bunun süreye ihtiyacı var yaşayacakları deneyimler var bu deneyimleri başarılı geçerse rakiplerine karşı adımlar atabilirse başarılı olacaktır. Acun ılıcalının bugüne kadar Türkiye'ye getirdiği tek programı izledim diyebilirim yorumların bir acun hayranı olarak anılsın istemem zira öyle bir hayranlığında yok oda yetenek sizsiniz türkiye idi.
1- Exxen aktif olduğunda sitedeki kullanım koşulları blutv'nin kopyasıydı.
Bu olay tabiki yanlış bir olay zira bunun hukuki mevzuata uygun olarak yapılıp öyle yayınlanması gerekiyor ama bu yaptığı yatırım için aldığı riski azaltacak veya artıracak birşey değildir.
2.
Açıldığı zaman sitede aboneliği iptal et seçeneği yoktu.
Alel acele yayına alındığı doğrudur ama kıyasladığınız netflixin ilk yılları ile karşılaştırırsanız daha objektif olacaktır. zira yola yeni çıkmış bir yatırım alt yapı, yazılım, cluster , yük altında sistem , streaming vb konularda tabiki netflix kadar tecrübeli değildir ama bunları yaşayarak görerek çözebiliyorlarmı buna bakmal lazım.
3- Alternatifi olacağı söylenen çoğu dijital platformlar televizyonda izlenebilirken exxen'de ise bilgisayarı hdmi kablosuyla televizyona bağlayıp izliyorsunuz.
Bunlar sadece yatırımcının yapabileceği şeyler değil bir çok platform marketine yüklemek için ekstra bedeller veya sürümden sürüme güncellemeleri kapatmaktadır. örneğin bugün lg smart tv lerin çoğunda chrome eski sürümü çalışmakta bir çok video artık oynatılamıyor burada suçlu google inc mi yoksa bunu kısıtlayan kullanıcılarına bu hizmeti açmayan bu özellik için aparat veya yeni cihaz alınmasını talep eden üreticilermi buna elinizdeki telefon vb binlerce elektronik cihaz dahildir.
4- Sırf yerel olacağız ayağına yapılan yapımların çoğu ellerinde patladı. Gördüğüm kadarıyla exxen kullanıcıların %80'i sadece konuşanlar için izliyor.
Desenizki exxeni alıp ücretsiz sürümünü bile kullandın kullanmadım ben zaten olaya bu yönüyle değil yatırım yönüyle bakıyorum yoksa benim asla ama asla izlemeyeceğim filmler programlar bugün reytinglerde tavan yapıyor bu kişilerin ilgi duyduğu alanlarla ilgilidir.
5- Fiyatlandırma politikası ve Reklamlar. 9,90 aldığınız üyelik ile reklam(!) izletiyor. Reklam izletecek bir platform olacaksa neden bunu ücretli yapıyorsun ki
Reklam konusunda %100 katılıyorum ücretli bir platformda reklamın olması saçma tabi program içine alınmış ürün yerleştirme vb reklamlar hariç