Hocam çağrı merkezinden ulaşım yok doğrudur fakat hem uygulama üzerinden açtığınız destek kaydına hem de twitter üzerinden yazılan şikayetlere çok kısa sürede yanıt veriyorlar. Bu arada kapattıramadığı için şikayet edenler tahminen bir telefonla (prosedürleri yerine getirmeden), imza, mail vb. uğraşmak istemeyip kapattırmak isteyenlerdir. Tabi istisnalar da vardır sonuçta henüz diğerlerine göre ufak bir sağlayıcı. Paket fiyatı 85 TL idi yeni zam geldi şansınıza.

Ama twitterdan gördüğüm kadarıyla fiyat artırmalarına karşılık, alt yapının desteklediği yerlerde 99 TL'den 100 mbit paketleri 1000 mbit pakete de otomatik ve kalıcı olarak kullanıcıları geçirmişler. Annemlerin kullandığı TTNET paketi 8 mbit idi ve daha fazlasını veremiyorlardı. Yaklaşık 2 sene önce Turknete geçtiler ve fiber olmayan yerde 65 mbit hız alıyorlar. Aynı şekilde ofisimizde TTNET kullanıyorduk 8 mbit alabildiğimiz altyapıda(pratikte 2-3 mbit tabi) Turknete geçirdim şu an 35 mbit alıyoruz. Kendi evimde de Turknet kullanıyorum. Turknet çalışanıymış gibi uzun uzun yazdım ama özetle; büyük bir çoğunluk memnun gibi görünüyor ve 3-4 farklı yerde Turknet kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim Turknetin hizmeti (stabilite, ping, hız, kopma sorunu vs.) tamamen bulunduğunuz yerin altyapısı ile alakalı. Bulunduğunuz binada ya da yakınlarda Turknet kullanan varsa onlardan fikir almanız daha sağlıklı olacaktır. Twitter destek hesaplarının cevaplara dönüşlerini buradan görebilirsiniz;
https://twitter.com/TurkNetDestek/wi...Ctwgr%5Eauthor