KaanP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben sen istememişsin dekor , kira ama ben yine belirteyim. Güzel mağaza açıcaksan kira en az 10-15k arası kira olur. büyük seç mağazanı sakın küçük kiralama. Dekora 100k gider gibi bilmiyorum piyasayı ama benimki küçük 65k istediler.
Hocam model dolduracaksın nerden baksan 80-90k en az harcarsın(hatta daha fazla) Etiket bastırıcaksın , pos İngenico ide280 var güzel bir pos 1600 tl falan , askı alıcaksın biz 600 tanesine 200 vermiştik sen bi 2000-3000 adet falan alırsın herhalde 3000 adeti 1000 lira falan tutar , eşek alıcaksın (ben almadım babam aldı ama oda 100-200 vardır herhalde) onun harici aklıma gelmiyor ama güzel bir mağaza için en az 300-400k para gider haberin olsun. Eğer hiçbir tecrüben yoksa giyim hakkında bence ilk önce pazara çık bi gör. Rekabet çok fazla sen ilk defa başlayacağın için çerçöp malları sıkıştırırlar eline satıyor diye üzerine parasını da fazla verirsin. (ben piyasaya çok gitmem babam gider beni tanımayan yere girdiğimde çoğu yer banada yapmaya çalışır o yüzden model seçmem ben)

sana küçük tavsiye beğendiğin modeli alma satmaz onun yerine firmaya sor hangisi hızlı diye birde muhabbet et çay iç. Sana hızlı modelleri verirler.

hatalısın hocam internette her model satmıyor elinde çakılır modeller sonra zarara satış yaparsın
Hocam sen dalgamı geçiyosun allah aşkına ? İnternette giden modelleri alır satarsın bu kadar basit ? İnternette her mal gitmiyor diye 300 400 bin veya 80 90 binleri mağazaya gömmek akıllı bir insanın yapacağı iş değildir. bırak 300 400 bini 80 bini internet işine yatırsa dünyaları kazanır. Malesef e-ticaretten bir habersiniz ya da sadece yüzeysel bilginiz var.