İki kere kalmış üçüncüde geçmiş biri olarak , Sınavı geçmek kolay ancak direksiyon sınavında eğitmenin iyi değilse direk ama direk değiştir o eğitmenle çalışma , Direksiyon egitiminde 1 saat boyunca araba sürebiliyorsun ama eğitmenler o kadar acele ettiriyorki 20 dakikada iniyorsun arabadan birsey anlamadan zaten sinava 1 hafta kala çagiriyorlar gunde 20 dakika birde cuma cumartesi pazar calismiyorlar yani bizimki öyleydi toplam haftada 4 gun girerek sinava girdigin zaman direkmen kalıyorsun kurs oara kazanıyor tekrar girmeye kalkıştiginda 300 tl veriyorsun simdiki fiyati bilmiyorum yani tam bir para tuzağı var orda sana tavsiyem sana egitim verirlerken 1 saat süren var sonuna kadar kullan adam seni indiremez mecbur olarak sana 1 saat egitim vermek zorundadır seni bekliyenleri aldırma sonucta sende para veriyorsun , birde eğitmenler kadınlara daha iyi davranıyorlar cok büyuk ayrimcilik var orada senin sıransa arkanda bir kadın varsa sesini çikarmassan sırf kadin diye onu aliyorlar tam bir leş biryer ben iki defa kaldim ikiside park ederken oldu egitimi yeteri kadar almadigim icin oldu ve 300-300 600 tl fazladan verdim . Üçuncu seferde 1 saat hakkimin en azindan 20 dakika sure veriyordu ben 40 dakika surecegim diyordum sesinide çikarmiyordu en son o sekilde geçtim para tuzağina düşme iyicene egitimini al .
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bunu yapacagım bende