ps kafeden çok pc kafe tavsiyemdir artık çok sanmıyorum o kadar ps oynandığını
Detay bilmiyorum ancak, lise yakınlarında, okullar açıkken çalışan bir dükkanın iyi kazanacağını düşünüyorum
120 bini göz den geçir dostum 9 tane pc li cafe açmıştı bizim bi abi 100 bin tlye 2 ortak girmişlerdi.
Artık tek kişi günlük cirosu değişiyor , günü geldiğin de 900 1200 arası bile oluyor.
Ne kadar çok ps o kadar çok müsteri ancak mekan büyüklügü ve calısan gerekiyor.
Bana kalırsa açmayın derim 2 ay once arkadasım dukkan kapattı insanlar artık ps cafelere gidip oyun oynamıyor herkes kendi evinde oynuyor.
hocam lise ya da üniversite yakınlarında iş yapar, örneğin vefa tarafları iyi iş yapıyor ve ps cafe devri bana göre bitti ve piyasa çok pahalı.
Pek tavsiye etmem hocam. Amcaoğlu açtı benim, 100k harcadılar dükkana. Geleni gideni yok, etrafında da 3 tane kolej var. Kapatıyorlar dükkanı 1 yıldan sonra
Hocam PS5in fiyatı nedeniyle vekur sebebiyle fiyatları yüksek. Eskisi gibi aa yeni PS çıktı gel son modelini alalım olayı kalktı. PS5ler ve büyük ekranlarla güzel iş yapacağınıza inanıyorum
Hocalarım bence işleyip işletmesinin nedenleri şehirlerine dükkan konumuna göre değişiyor küçük şehirlerde daha çok ilgi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ps 5 fiyat ekran vs bunun ne kadar olduğu ve bunun ne kadar ömrü olacağını merak ediyorum