Merhaba arkadaşlar, 19.03.2021 tarihinde savcılığa verdiğim dosyanın son halini sizinle paylaşmak istiyorum.
Dün evime bir kağıt gelmiş Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı Hazırlık Bürosu'ndan.
Gelen kağıdı olduğu gibi burada sizinle paylaşamayacağım ama genel olarak hatlarından bahsedeceğim.
İban sahibi vermiş olduğu ifadede suçu işleyenin eşi olduğunu belirtmiş ve eşide bu suçu kabul etmiş. İban sahibi hakkında kovuşturma olmadığına ama eşi hakkında yani
@SosyalCi; hesabını kullanan kişi hakkında kovuşturmanın devam ettiğini belirtmiş.
@SosyalCi; hesabını kullanan kişi hakkında bilişim sistemlerini kullanmak suretiyle do-landırıcılık yapmaktan daolayı
kamu davası açıldığını belirtiyor.
Ayrıca Suçu işleyen kişinin benimle uzlaşmak niyetinin olduğu belirtiliyor.
Ayrıca 15 gün içerisinde bu karara itiraz hakkım olduğu belirtiliyor.
Yukarıdaki bilgilendirmeler dışında söyleyeceklerim var arkadaşlar.
Benim duygularımla oynandığı için bu olayın sonuna kadar gitmekte kararlıyım. Yaşamış olduğum maddi ve manevi kaybın bir bedeli var ve Türk Adaletine güvenerek bunu kazanacağımı düşünüyorum.
Ayrıca internet ortamında yapmış olduğum araştırmalar neticesinde bu kişilerin tek kurbanı ben değilmişim. Fakat mahkemeye veren tek benim gibi gözüküyor.
Diğer delilleride toplayarak bu işin devamını getirmek istiyorum. Hem eşi hem kendisi hakkında yasal süreçlerin devam etmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım.
Son olarak evime gelen bu bilgilendirme kağıdında yazanlar henüz e-devlet ve uyap üzerinde gözükmemektedir.
Sizde eğer do-landırıcılık kurbanı olursanız dilekçenizin suç kısmına : Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Do-landırıcılık şeklinde belirtebilirsiniz.
Dilekçemi verdiğim andan itibaren 75 günlük bir süreçte bu kadar ilerleme katedildi. Süreç hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim.