Kafa yapın nedir? Düşüncelerin nasıldır bilemem.
Benzer bir olay başıma geldi. Ancak benim düşüncem biran evvel evlenip yuvamı kurmaktı. Şuan evli olduğum kız ile sözlü olduğum dönem de, yüzükler atılmıştı. Bu sıra da instagramdan bir kız yazdı. Niyeti benimle konuşmaktı belli, geçiştirici cevaplar versem de bir süre erkeklik uçkuru dayanamadım konuştum. Aynı şekilde senin gibi sürekli ayrılıp barıştığım eski kız arkadaşım bir yanda, içimde bir şeyleri kıpırdatan kişi bir yanda. 2 kızı sürekli uyardım. Benden uzak dur. Bilmediğin şeyler var. Sorduğun da söyleyemedim. Böyle 2-3 hafta geçti ve eski kız arkadaşım ile de barıştım. Sonra oturdum düşündüm, birine söz verdim. Emek verdim. Tanıyorum, biliyorum, beni gerçekten seviyor ve değer veriyor dedim. ( Her şartta beni kabul eden birisi ve şuan onunla evliyim. ) Bir yanda erkekliğin vermiş olduğu mu, yoksa gerçekten hissettiğim şey mi bilmiyorum ama devam ettirmek istediğim yeni başlayan bir ilişki. Sonra dedim hangisi beni her şartta kabul eder? Hangisi bana gerçekten değer veriyor? Sözlü olduğum kişiydi tüm bu soruların cevabı. Bende yeni tanıştığım kıza doğruları söyleyerek uzatmadan bitirdim ilişkiyi.
Şunu söylemek istiyorum, bir birinizi sevmeniz evet önemli olabilir ama benim için önemli olan sizi ne kadar sevdiği ve size ne kadar değer verdiğidir.