Kara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site iceriginiz nedir hocam?
İngilizce niş blog, sanatla alakalı. Yazı içerisine dikkat çekici konuyla alakalı Youtube videosu ekliyorum, 10 kişiden biri izlese ort. süre baya uzamış oluyor

jeptun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunun için geliştirdiğimiz bir composer mevcut eğer siteniz php ile destekleniyorsa bu composer'ı edinerek hem sitede durma süresi ve sayfa görüntüleme sayısı hem de birçok otorite değerini arttırabilirsiniz.
Nasıl işliyor tam olarak çalışma yöntemi nedir
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten önemli bir içeriğe bakıyorsa sürekli önüne kapatması gereken şeyler koyabilirsin, ertesi gün gelmeyecektir muhtemelen
Yada aynı veya farklı makale ile ilgili çok aşırı ilgi çekici bir şeyi önüne getirebilirsin. Meslea kredi sektörü ile ilgili bir sitede kredi ile ilgili bir makalede şu banka 5 bin tl kredi veriyor diye bir şey getir, tıklayacağına eminim.
Benim düşüncem bu şekilde, bu işin ustası değilim sadece fikrimi paylaşmak istedim.
Ertesi gün gelmesi hiç önemli değil istediğin kadar uğraş %1-2 falan gelecektir zaten marka site olmadığı sürece Amaç oturum süresini uzatmak ve gezdiği sayfa sayısını artırmak.

Önerilen makale, önerilen video kullanıyorum şimdilik daha yeni ekledim 3-5 güne etkisini paylaşacağım.