muratkaya_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız premium hesap oluşturup satışını yapan arkadaşların account hesaplarında kart bölümünde **** şeklinde kartlar kamufle ediliyor. Yani o kartlara ulaşma gibi bir durumu yok kimsenin, ki bu durumun yaşanmasının sebebi premium hesapların 1 ay sonrasında ödeme çekip, kartta ücret olmadığından red edilmesi durumundan dolayı oluşmuş bir muhabbet bu. Ben daha önce bir çokkez youtube premium vb. gibi bir çok premium hesapları açtım. Fakat bunu PeP ile değildi, niye onlarda bir sıkıntı yaşamadım? PeP gelmiş bana böyle boş bir açıklama yaparak, bizi korkutarak bilgilendirmeye çalışıyor merak konusu. Her neyse aga korktuğum bir şey yok, legal bir şekilde bu forumda PeP'i kullanarak hesap açan bir çok kişi var, hepimiz aynı problemi yaşayacağımız aşikâr. Bu saatten sonra PeP ile herhangi bir çalışma, sanal kart oluşturma yapmayacağım.

Zaten verdikleri vaatlerde yalan, bir süre sonra PeP'de ki Visa sanal kartlar TROY oluyor. Sınırsız Visa Sanal Kart diye reklam yapıyorlar ama nerdeeee? Üstüne bir de bize böyle bir bela çıkartıyorlar. Her neyse, her neyse.
kesinlikle doğru