Bu konuda amma da boş yapmışsınız.
İşin içine helal haramı karıştırıyorsun ya, haram dediğin şeyin kuran'da açıkça yasaklanması gerekir.
Yoksa kendi kafana göre bu haramdır dersen dini bozarsın.
Belki sistemin açığını kapatmaları için google'ı eğitmiş oluyor böylece.
Google 'da bu açığı kapatırken belki çok daha başka şey öğrenip yeni sulara yelken açıyordur? Böylece daha fazla istihdam, daha fazla kazanç oluyordur?
Sen adam öldürmüyosun ki, tutup reklamverenden de çalmıyorsun. Evrensel ahlak kurallarına karşı değilsin.
Koskoca binlerce mühendisin üzerinde çalıştığı sistemden para kazanıyorsun.
Karşındaki firma sorgusuz sualsiz neden belirtmeden insanların binlerce lirasına çöken bir firma.
Reklamverenlere karşı da sorumluluğu o üstlenmeli.
Yapay zekanın zirve yaptığı bir dönemde google öyle kolay para kazandırmaz adama.
Konu sahtedir değildir orası ayrı.
Şu forumda 1 tıka 200euro alan kişiler var.
Diğer adam sabah akşam hamal gibi uğraşıyor tık başına 0,2tl alıyor.
Şimdi verimli çalışan kişi haram mı kazanmış oluyor?
Yani haram da kime göre neye göre?
Kendi kafana göre bilgisi olmadığın konuda şu haram bu haram diyemezsin.
İslam bu dünyayı cehenneme çevirip cenneti vadeden bir din değil. Her fırsatta her yerde sizin gibi dincilerle karşılaşmak deistlerin sayısında patlama yaşattı.
Sayın laik üye, öyle senin kafana göre yürümüyor bu işler. Bilmediğin şeyler üzerine boş boş konuşma.
Dinimiz üzerine bahsediyorum. Gerisi hakkında düşüncelerin görüşün beni alakadar etmez. Kendi görüşün/dinin sana. Benim dinim bana
İslamı kendi kafanıza göre modernize edemezsiniz.
Yanlışa yanlış, doğruya doğru denir. İstediğiniz kadar bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışın veya yalanlayın. Doğru her zaman bir tanedir.
Çağımızda bir hastalık var insanlar bir konu hakkında ne kadar cahil olursa olsun o kadar kendini, kendi fikirlerini, kendi doğrularını öne sürmeye çalışıyor. Ne kadar ilginç değil mi.