Öncelikle konuya ilgi gosteren ve iyi temennilerde bulunan herkese tesekkur ederim. Konuyu acmakla iyi mi ettim kotu mu ettim bilemedim. Simdi mesajlara bir suru zaman ayirmam gerekecek

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maşallah hocam, tebrikler, irili ufaklı ne sattınız hocam?
Denemelerimin sadece bir kismini şoyle anlatayim. Test hesaplarda, akliniza gelebilecek her sektorden urunleri satin almadan satmaya calistim, siparis gelince de, urunleri alip musteriye gonderdim. Bir sure sonra hangi sektorde hangi urunlerde acik var bunu gormeye basladim. Bazi urunler var mesela, simdi elimde olsa koysam 5 dk icinde satilir. Bir suru yol var hocam, bu sadece birisi.

Dreamer_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yurtdışında yapıyorsunuz,amazon amerika ve avrupa dışındaki satıcılara inanılmaz zorluklar çıkartıyor.Hem fba hem diğer satış türlerinde.
Evet ben ABD'de yapiyorum ama FBA icin ABD'de olmaniza gerek yok. Zaten FBA'in mantigi sizin dunyanin her yerinden bu isi yurutmenize imkan tanimak icin var.

cyoJ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle tebrikler hocam reşit olduktan sonra benim de yapmayı düşündüğüm işlerden birisi o zamana kadar da bu işin inceliklerini öğrenmeye çalışıyorum burdaki cirodan sizin karınız nedir
Cirolar sektore gore degisiyor hocam, ama kabaca %30 ile %90 arasi diyebiliriz.

Lithack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah utandırmasın. Kargolama işi nasıl oluyor.
Bazilarini Amazon FBA kargoluyor benim adima, bazilarini da ben kendim kargoluyorum.

UzmanTarih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda nasıl eğitim alabiliriz?
Hocam konuda da yazildigi uzere, internette arastirma yapin, youtube'dan videolar izleyin, kimseye 1 kuruş para vermeden bulabileceginiz kaynaklar var internette. Ben kimseyi yonlendiriyormuşum gibi gorunmemek adina ve yanlis anlasilmamak adina hicbir yeri kaynak olarak gostermek istemiyorum, bu konuda anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Ben konuyu acarak size sadece boyle bir imkanin oldugunu soyledim, oraya dogru gitmek sizin elinizde.
Umarim bir sekilde yardimi dokunmustur.

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol kazançlar. Fakat siz yurtdışında olduğunuz için hem fba hemde fbm ile satış yapmak daha kolay. Türkiye'den 2 yöntemi de kullanarak satış yapmak çok daha zor.
Hocam sadece Turkiye olarak bakmayin olaya, adamlar hayatinda amerika gormemis kisiler Cin'den oturdugu yerden satis yapiyor. Biz bazi olaylari kafamizda cok buyutuyoruz milletce malesef.

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt dışında mısınız? abd ise yapmanız gayet normal.
Evet, ABD'deyim ama Amazon FBA icin ABD'de olmak sart degil. Alintiladigim diger mesajlara bakabilirsiniz.

firarcinar01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne zaman böyle başlıklar görsem Emre beyin haberi gelir aklıma...

bknz..
Haklisiniz, kesinlikle bir karar verirken 2 kere dusunmekte fayda var. Benim bu konuyu acma amacim zaten bir yonlendirme degil. Kaldi ki, konu da satis konusu degil Ben kimseyi yonlendiriyormuşum gibi gorunmemek adina ve yanlis anlasilmamak adina hicbir yeri kaynak olarak gostermek istemiyorum, ben konuyu acarak size sadece boyle bir imkanin oldugunu soyledim, oraya dogru gitmek sizin elinizde.
Umarim bir sekilde birilerine faydasi dokunur.

Teksen_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle başarınızı kutlarım umarım daha iyi yerlere gelirsiniz uzayan kol bizden olsun.
Piyasada o kadar çok kirli bilgi var ki bu konuyla ilgili, bilgi edinmek için açıyorsun videoyu sonunu ticari konuya bağlıyor. Sizin faydalandığınız kaynaklar nedir önerdiğiniz bir eğitim videosu da olabilir ya da faydalandığınız dokümantasyon varsa paylaşma imkanınız var mı?
Hocam konuda da yazildigi uzere, internette arastirma yapin, youtube'dan videolar izleyin, kimseye 1 kuruş para vermeden bulabileceginiz kaynaklar var internette. Ben kimseyi yonlendiriyormuşum gibi gorunmemek adina ve yanlis anlasilmamak adina hicbir yeri kaynak olarak gostermek istemiyorum, bu konuda anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Ben konuyu acarak size sadece boyle bir imkanin oldugunu soyledim, oraya dogru gitmek sizin elinizde.
Umarim bir sekilde yardimi dokunmustur.

Luwexigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir işe girmenin maliyeti nedir hocam
Hesaplarin acilmasi gibi ufak maliyetler var, amazon aylik ucreti var (39 dolar), onun disinda urun alip bir yatirim yapmaniz gerekiyor (dukkan acip, magazaya stok koymak gibi dusunebilirsiniz.)