Çok güzel örnek verdiniz hocam

bu sözün üstüne söz diyemem. size de ayrıca teşekkür ederim, zahmet çekip yanıt verdiniz.
Fakat bu gibi emsal davaların olduğunu geçmiş yıllarda okumuştum ama maalesef bulamıyorum. olurda konu hakkında gerçekten bilgi sahibi biri olur bilgilendirir diye yazma ihtiyacı duydum.
Avukat konusuna gelince, yaklaşık 8 Avukat ile görüştüm, Özellikle marka avukatlığı yaptığını söyleyen kişi bile kesinlikle siz haklı durumdasınız diyor fakat emsal dava bilmiyorum diye de ekleme yapıyor.
O zaman emsal olmanız gerek. Süreci yürütecek maddi manevi yeterliliğiniz varsa hiç durmayın. Fakat çok hassas bir konu. 2 gün sonra biri çıkıp mamak halı yıkama adını almış bizden tazminat istiyor. O zaman bende x ismi alayım herkese telif atayım diyenler olacak. Bu süreçte maddi den çok manevi olarak mücadele edeceksiniz. Ama anladığım kadarıyla olay halı yıkamadan çok yukarıda bir şey. Dava açarken kasti davranmayan kişileri dikkate alarak hareket ederseniz daha az linç edilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var. Umarım sonuca ulaşırsınız. Bol şans