Hocam çok basit düşünün. İnternet ve domain konularından anlamayan birini bulun. Mümkünse 40 yaş üzeri. Onu bu işlemin haksız olduğuna ikna edebilirseniz davayı kazanabilirsiniz. Fakat kesin diyemem.
Marka konusunda uzman bir avukat bulun.
@MaRkS; hocam İstanbul da çalışıyor. Size yardımcı olabilir belki. Uzman kişiler hangi davayı kazanıp hangisini kazanamayacağınızı belirler. Duruma göre hukuki süreçleri başlatırsınız. Uzun sürebilir. Belki medyatik bile olabilirsiniz. Ama işin ehli biri sonuca ulaşır. Ödediğiniz avukatlık ücretlerini de ihlali yapanlardan dava sonucunda alabilirsiniz.
Çok güzel örnek verdiniz hocam

bu sözün üstüne söz diyemem. size de ayrıca teşekkür ederim, zahmet çekip yanıt verdiniz.
Fakat bu gibi emsal davaların olduğunu geçmiş yıllarda okumuştum ama maalesef bulamıyorum. olurda konu hakkında gerçekten bilgi sahibi biri olur bilgilendirir diye yazma ihtiyacı duydum.
Avukat konusuna gelince, yaklaşık 8 Avukat ile görüştüm, Özellikle marka avukatlığı yaptığını söyleyen kişi bile kesinlikle siz haklı durumdasınız diyor fakat emsal dava bilmiyorum diye de ekleme yapıyor.