fedaii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: pm ile verilecektir
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 2.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Nisan ayında 2500 TL'yi gördüm.
Sitenin açılış tarihi: Ekim 2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ekonomi, Finans, Borsa ve Kripto Para haber sitesi
Günlük hit sayısı: Minimum 3k görmekte idi fakat son 15 gündür ilgilenemediğimden dolayı 1k'ya düşmüştür.
Ziyaretçi kaynağı: %90 GOOGLE
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 292 GÜN
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle birlikte satılık
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: 470 TL değerinde Haberadam Teması, 300 TL değerinde Birborsa Teması, 100 TL değerinde Safir Mobil Teması
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur

Arkadaşlar merhaba, paraya sıkışığım için site fiyatı bugün ödeme yapabilen arkadaşlara 2.000 TL. Tekliflerinizi de mesaj yoluyla iletebilirsiniz.

siteyi açtıktan sonra aylık 30 bin görüntülenmeye ulaştım ve Google aramalarda üst sıralara çıkaracak haberleri keşfederek aylık 100-120 bin seviyesine yükselttim ve ilgilenemediğimden 45 bin görüntülenmeye düştü. Nisan ayında bolca vakit bularak ilgilendiğim ve doğru haberleri yayınladığım için Google aramalarda dehşet derecede index aldım ve 220 bin görüntülenmeye ulaştım. Aşağıda görüntüleri paylaşıyorum.

Kazanç meselesine gelirsek ilk zamanlar Adsenseden aylık 500 lirayı gördüm daha sonra tema değişikliği, altyapı güçlendirmesi vs derken bu kazanç aylık 90 100 liraya kadar düştü. Nisan ayında özel bir yatırım kuruluşuyla reklam banneri anlaşması yaptık 1 BGBM = 8.5 TL - 1 TBM = 0.50 TL tarifesinde anlaştık. 200 bin reklam görüntülenmesi ve 200 tıklanma alan reklam için 2050 TL ödeme aldık. Tüm herşey faturalı ve yasal sözleşme imzalanarak yapılmıştır. Fatura ve banka dekontlarını iletebilirim. Nisan ayı adsense geliri 420 tl civarında olmuştur böylelikle aylık 2500 TL gelire ulaştık. Bu ilgilenemediğimiz halde olan kazançtır. Anlaşma yaptığımız Osmanlı Yatırım bu ay reklam vermek istemedi ve sözleşmede esnek madde belirterek istediği ay reklam verip vermeme konusunda özgürdür. Buda kurumu web sitemizde reklam verebilmesi için avantajlı bir sözleşmedir. Siteyi daha çok geliştirerek Osmanlı Yatırım gibi başka aracı kurumlardan da reklam alabilirsiniz. En son İnfo Yatırım ile görüşme halindeydik şuanlık bir dönüş yapılmadı.

Sitenin Alexa global sıralaması 660k Türkiye sıralaması 22K'dır. Site anlayacağınız üzere borsa haberleri üzerine yoğunlaşmıştır ve sektörde ki rakiplerine yaklaşık 6-7 ayda yaklaşmıştır. Gelen tüm teklifleri ciddi olarak iletmenizi istiyorum. Satma sebebim siteyle maddi sıkıntımdan dolayı ilgilenememek, fiziki olarak başka bir işte çalışmak.

Not: Siteyi ekim 2020'de açtım ve Kasım 2020'de adsenseden günlük 105 TL kazanca ulaştım. Üstüne düşerseniz gerçekten çok yüksek bir potansiyel var.

Google adsense tüm zamanlar:
https://cdn.r10.net/editor/138259/3319720232.png

Google adsense Nisan ayı:
https://cdn.r10.net/editor/138259/3567517258.png

Google Analytics Nisan ayı verileri:
https://cdn.r10.net/editor/138259/1541047960.png

Trafik yönlendirme verileri:
https://cdn.r10.net/editor/138259/1224259456.png

Resimde görüldüğü üzere %95 Google'den hit gelmektedir.

Mayıs gelir: 125 TL ayrıca Osmanlı Yatırım 22 günlük reklam bedeli var 460 TL idi sanırım. Mayıs ayında hiç ilgilenmedim yeterince vaktim olmuyor.

Nisan gelir: 423 TL adsense 2050 TL'de Osmanlı Yatırım reklam banneri gelirim oldu

Mart gelir: 100 TL adsense gelirim oldu.

25 Mart'ta Osmanlı Yatırım ile reklam anlaşması yaptık ve mecburi sirketlesmeye gittim her şey faturalı sözleşmeli ve yasal oldu. Siteyi bosladigim icin verim düştü sanıyorum ki bu yüzden mayısın 22 sinde yayini durdurdular 22 günlük odeme alacağım.

Sitede 6.195 adet haber yayınlandı. Çoğu bot olarak özel haber sitelerinden çekiliyor. Özgün haber tahminimce 100-150 arasıdır. Zaten ne geliyorsa özgün haberden geliyor diğer botla paylaşılan haberler sitenin güncel tutulması için.

Adsense hesabı devredemem çünkü şahsi mailim üzerinden açmıştım eğer başka bir maile devretme seçeneği varsa devredebilirim. Ama ben siteyi açalı 1 ay ya var ya yoktu tek başvuruda onay aldım çünkü zekice bir altyapı hazırlayarak çerez politikası, gizlilik politikası vs özel uğraşıldı. Adsense onayı almaz ise alana kadar bire bir destek sağlarım.
pm alayım lütfen