Androidden uzak durun. Android %60-70 oranında bilgi toplarken ios %5-7 oranında bilgi topluyor.
Sistemci ve gelirini internetten kazananlar bence Android den uzak durmalı.
Ayrıca esas Android tasarımdan uzak. çok yorucu ve zor kullanımı var
Android tasarımını şahsen daha çok beğeniyorum bilmiyorum 5-6yıl kullandığım içinde alışmış olabilirim ama iphoneyi kullanmamın daha 2 haftasında falanım 1-2 ay daha zaman vereceğim sonradan görüşlerim belki değişebilir

Güvenlik konusunda kesinlikle bende ios cihazlara güveniyorum o konuda lafım yok
Uygulamalar arası oldukça hızlı geçiş yapabiliyorsunuz alttaki barı sağa sola kaydırarak. Bende android cihazları kullanamıyorum. Sarj konusuna gelirsek orjinal pili bittikten sonra deji marka pil taktım 1.5 gün rahat götürüyor ve oldukça performanslı.
Ya şu zamana kadar android kullandığım için tasarım ve kombinasyonlar birazcık değişik kalıyor ilk 2 haftam olduğu için halen tam alışmamış olabilirim o yüzden 1-2 ay daha zaman vereceğim sarj konusuna gelirsek dediğim gibi aktif kullanan biri olduğum için yarım gün anca götürüyodur telefonun içini açmak istemiyorum bu şekilde idare ederim heralde 1-2 ay sonra görüşlerim tam oturur ama tahminimce androide geri geçeceğim gibi duruyor