Selam arkadaşlar malum günümüzde iphone telefonlara karşı bir ilgi var bende birkez şans vereyim dedim fakat 2hafta öncesinde aşağıdaki linkten iphone 11 sipariş ettim beyaz renk
Yalan yok hayatımda ilk kez ios işletim sistemli bir cihaz kullanmaya karar vermiştim fiyatlara bakınca gözüme son modellerde fiyat olarak en uygunu iphone 11 gelmişti androidden geçen biri olarak ilk 3-4gün kullanım konusunda biraz zorlandım sonradan azda olsa alıştım fakat bir türlü kanım ısınamadı nedenlerine gelecek olursam
Nedenlerim :
1- İos mağazasındaki birçok uygulama vesaire ücretli instagramda hangi reklama gelip bir uygulama indirsem saçma sapan abonelik ücretleri istiyor
2- Androidten geçen biri olarak iphone telefonun kullanım bakımından bana yavaş geliyor bilmiyorum hızlı yazı yazma veya uygulamalar arası geçiş yapamıyorum
3- Önceden kullandığım poco x3e göre sarjı çok ama çok erken bitiyor yarım gün anca götürüyor önceden kullandığım poco x3 1-1.5 gün rahat götürüyordu
4- Çok ilgi çekici bir telefon yolda yürürken insanlar falan bakıyor hem korkuyor hem rahatsız hissediyorum kendimi

Yani bazıları için iyi birşey fakat böyle şeyleri seven biri deilim
5- Aslında sarjı birazcık fazla olsa ve uygulamalar arası hızlı geçişler yapabilsem güzel bir telefon fakat çok yabancı hissediyorum bir türlü kanım ısınmadı diyebilirim
Aldığım site link şuanki fiyat 8199TL aksesuarsız kutu olarak almıştım fatura kutu vesaire falan herşey duruyor satmayı düşünüyorum çünkü kullanım bakımından baya zorluyor beni memnun kalmadım desem yeridir üst seviye bir xiaomi cihaz almayı düşünüyorum sizce ne kadara gider bu telefon ?
Aldığım site : (Beyaz Renk)
https://www.hepsiburada.com/iphone-1...-HBV0000120X5Y
Tek beğendiğim yanı isminin olması ve kamerasının güzel çekmesi kesinlikle iphonenin 12mp kamerası xiaominin 128 mp kamerasından daha iyi fakat kamerayla pek işim yok fotojenik biri deilim